ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Μεσολόγγι :Σοκαριστικά τα στοιχεία για τις συνθήκες που εντοπίστηκε το πτώμα του 31χρονου|Τον σκότωσε και τον άφησε να τον φάνε τα άγρια ζώα

 


Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που  έρχονται  στο φως σχετικά με τις συνθήκες που εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι .

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την εξέταση του ιατροδικαστή   στη σορό εκτός από τραύματα από όπλο   βρέθηκαν και δαγκωματιές  από άγρια ζώα .

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το in.gr το σενάριο που εξετάζεται είναι ο δράστης αφού σκότωσε τον Μπάμπη να τον άφησε στο σημείο της δολοφονίας χωρίς να τον μετακινήσει. Μάλιστα η εκτίμηση και του ιατροδικαστή είναι ότι το πτώμα αφέθηκε και δεν τοποθετήθηκε στο σημείο.

Ο   φερόμενος ως δράστης ως κυνηγός γνώριζε πως στην περιοχή υπάρχουν άγρια ζώα (αγριογούρουνα,τσακάλια κ.α)   και ήταν σχεδόν σίγουρος πως το πτώμα θα το κατασπάραζαν και έτσι θα εξαφανίζονταν τα ίχνη .

Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγισε και η σορός ίσως και από τα ίδια τα ζώα έπεσε μέσα στο μεγάλο αυλάκι με νερό όπου εντοπίστηκε από τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο   που είχε ιδιωτική ομάδα που συμμετείχε στις έρευνες.

Παράλληλα η αρχική πληροφορία πως πάνω από τη σορό ήταν   τοποθετημένο βαρύ αντικείμενο μέχρι τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί .

Η ιατροδικαστική εξέταση θα φωτίσει αν η σορός βρισκόταν στο νερό επί 18 μέρες ή έπεσε κάποιες μέρες αργότερα .

[με πληροφορίες από το in.gr]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]