ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Ιωάννινα:Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πήγασος έκοψε τη βασιλόπιτα | Παρόντες Καχριμάνης , Σίντος και πολλοί φίλοι του Συλλόγου

 


Την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας για το 2024 διοργάνωσε και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιωαννίνων "ΠΗΓΑΣΟΣ" την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στον πολιτιστικό πολυχώρο Ευτοπία, τη διεύθυνση του οποίου ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης με την Αναπληρώτριά του Αγνή Νάκου, οι Αντιδήμαρχοι Γωγώ Γιώτη και Στέφανος Σίντος, η Έφορος του ΠΕΑΚΙ Αλέκα Κασσιούμη και ο Πρόεδρος των Βελλαϊτών και της Επιτροπής Διεκδίκησης των Γερμανικών αποζημιώσεων του μαρτυρικού χωριού Καταρράκτη Άρτας Δημήτριος Φλώρος, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους στην εκδήλωσή μας. 

Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμε το πλήθος των φίλων και μελών του Πήγασου οι οποίοι κατέκλυσαν την αίθουσα δημιουργώντας το αδιαχώρητο, που με την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίζουμε το έργο μας με ακόμη περισσότερο ζήλο και προσήλωση σε ευγενείς και υψηλούς στόχους.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ερασιτέχνη φωτογράφο και αγαπητό φίλο Ιωάννη Μπράτη που πάντα απαθανατίζει με το φακό του τις εκδηλώσεις μας και στον πατέρα Ευάγγελο της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου Πλατείας Πάργης, έδρας του συλλόγου που ευλόγησε τη βασιλόπιτα.






Συμβολικό το φλουρί στη βασιλόπιτα που κέρδιζε 10 λίτρα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και έτυχε στο μέλος μας Αλέκα Μότση, ενώ κληρώθηκαν και μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους πολλά δώρα. 


Ας ευχηθούμε η φετινή χρονιά να φέρει υγεία και προκοπή στα μέλη μας και σε όλο τον κόσμο και να είναι η εκδήλωση αυτή η αρχή για μια ακόμη όμορφη χρονιά με πολλές δράσεις πολιτισμού, χορού, αθλητισμού και ταξιδιών, αλλά και κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς.

Καλή χρονιά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]