Ιωάννινα:Αχ.....αυτή η Νιάρχου [παρέμβαση αναγνώστριας]

 


Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στη  λεωφόρο Νιάρχου και στα προβλήματα που αποδεικνύονται στην πράξη ,λαμβάνοντας  αρκετά μηνύματα από αναγνώστες .

Αντικειμενικά η εικόνα στο εν λόγω οδικό δίκτυο δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με εκείνον τον επικίνδυνο σκοτεινό δρόμο που μόλις έπεφτε το σκοτάδι ήταν καλύτερο να τον αποφεύγει κάποιος .Μόνο που ο δρόμος αυτός οδηγεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και στο Πανεπιστήμιο .Άρα είναι αδύνατον να αποφευχθεί καθόλη τη διάρκεια της ημέρας .

Kαι ενώ  σαφώς πρόκειται για ένα σύγχρονο  οδικό έργο στην πράξη ωστόσο οι πολίτες αντιμετωπίζουν κάποιες καταστάσεις  προβληματικές ...

Σε ένα από αυτά αναφέρεται με μήνυμά της στο epirus-tv-news αναγνώστρια .

Η κοπέλα αναφέρεται στο θέμα των στάσεων των αστικών λεωφορείων αλλά και στο γεγονός πως  η λεωφόρος Νιάρχου έκοψε στα δύο μία ενιαία περιοχή με αποτέλεσμα οι πεζοί  είτε να  πρέπει να κάνουν κύκλο ,είτε να αναγκάονται  να  ριψοκινδυνέψουν πηδώντας πάνω από τις μεταλλικές μπάρες ...

Η καθημερινότητα είναι αυτή που δοκιμάζει αυτό το  σύγχρονο  έργο και καλό θα ήταν οι όποιες  διορθωτικές πινελιές  να γίνονται άμεσα..

Πάμε λοιπόν  να δούμε τι λέει η φοιτήτρια και εργαζόμενη στην πόλη μας :


" Είμαι φοιτήτρια και εργαζόμενη στην πόλη σας και μένω στην περιοχή που εξυπηρετείται από τη Νιάρχου στο θέμα των αστικών. Σχολίασα στο άρθρο που ανέβηκε πριν λίγες ημέρες ότι οδηγός μου είπε να βγαίνω στη στάση των Jumbo γιατί στη στάση του Κωτσόβολου προς κέντρο είναι επικίνδυνο να σταματήσει το λεωφορείο. Σήμερα μου είπαν ότι "μάλλον εδώ δεν είναι στάση πια" και ότι θα ρωτήσει, αλλά ίσως είναι καλύτερο να βγαίνω. στα Jumbo. με τη άλλη στάση να απέχει κι εκείνη αρκετά. Έκλεισαν λοιπον το δρόμο στους πεζούς αναγκάζοντάς μας είτε να να κάνουμε τον κύκλο, είτε άλμα πάνω από τις μπάρες με κίνδυνο να πέσουμε στο δρόμο και τώρα είναι πιθανό να καταργηθεί μια στάση που χρησιμοποιείται καθημερινά απο φοιτητές και κατοίκους της περιοχής. Είμαι σίγουρη ότι λαμβάνετε σχεδόν καθημερινά μηνύματα και παράπονα για το συγκεκριμένο έργο και γνωρίζω ότι το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να αναδείξετε τα λάθη μέσα από τη σελίδα σας. Προσθέτω κι εγώ το δικό μου παράπονο στη λίστα, ώστε να το θυμηθείτε στο επόμενο άρθρο σας, γιατί δυστυχώς δεν το βλέπω να διορθώνεται σύντομα το λάθος εκεί. Είναι μάλιστα να απορεί κάνεις, καθώς οι εργάτες πολύ συχνά εσκαβαν και έστρωναν ξανά τμήματα που ήδη είχαν ολοκληρώσει ή έσπαγαν το πεζοδρόμιο σε σημεία για να διορθώσουν τυχόν λάθη, πως κανείς υπεύθυνος δεν πρόσεξε ότι έκλειναν ολόκληρη περιοχή. Δεν υπάρχει νόμος που να προβλέπει την ευκολία στην κίνηση των πεζών σε τέτοιες περιπτώσεις;"

  Σημειώνεται ότι από το σταθμαρχείο  ενημέρωσαν  την αναγνώστρια  ότι η στάση εξακολουθεί να υπάρχει"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]