ΚΚΕ Ιωάννινα:Απαράδεκτη στάση της Περιφερειακής Αρχής απέναντι σε φοιτητές και αγρότες.....


 Η απαράδεκτη στάση της περιφερειακής αρχής της ΝΔ να επιστρατεύσει δυνάμεις της ΟΠΚΕ ενάντια σε εκλεγμένα μέλη ΔΣ φοιτητικών συλλόγων που ζήτησαν να εκθέσουν τα αιτήματα τους στο περιφερειακό συμβούλιο, ευθυγραμμίζεται με την πολιτική γραμμή της κυβέρνησης να εντείνει την καταστολή απέναντι στο δίκαιο αγώνα των φοιτητών. Οι φοιτητές αντιμετωπίστηκαν ως εγκληματίες ενώ από τους προπηλακισμούς δεν γλίτωσε ούτε ο Ν. Έξαρχος βουλευτής Ιωαννίνων του ΚΚΕ που συντάχθηκε στο πλευρό τους. Από την προσπάθεια φίμωσης κάθε αγωνιστικής φωνής δεν εξαιρέθηκαν ούτε οι βιοπαλαιστές αγροτοκτηνοτρόφοι που έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τα αδιέξοδα εκείνης της πολιτικής που η περιφερειακή αρχή στηρίζει με «νύχια και με δόντια». 


 


Η «Δημοκρατία» τους αντέχει μόνο τους τεμενάδες στην πολιτική που στηρίξει τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων και το πολιτικό προσωπικό που την υπηρετεί, για αυτό εξάλλου απέκλεισαν την παρέμβαση του βουλευτή Ιωαννίνων του ΚΚΕ στο περιφερειακό συμβούλιο. 


 


 «Μόνοι τους και όλοι μας». Οι φοιτητές, οι βιοπαλαιστές αγρότες, συνολικά ο εργαζόμενος λαός, με τους αγώνες του μπορεί να κάνει πράξη το δίκιο του απέναντι σε μια κυβέρνηση και στους συμμάχους της που μονή τους έγνοια είναι τα κέρδη των λίγων.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]