7ο ΓΕΛ Ιωαννίνων :Επεισόδιο και στάση εργασίας για την ατομική αξιολόγηση

 


Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών χαιρετίζει την αγωνιστική στάση των συναδέλφων στο 7ο ΓΕΛ Ιωαννίνων που εκφράζοντας την συναδελφική αλληλεγγύη και την συλλογική στάση του κλάδου απέναντι στην κατηγοριοποίηση σχολείων- εκπαιδευτικών- μαθητών προχώρησαν σε στάση εργασίας σήμερα (8πμ-11πμ) για να μην προχωρήσει η ατομική αξιολόγηση συναδέλφου.


Στην προκλητική και απαράδεκτη πρόθεση του Διευθυντή του σχολείου που δήλωσε μόνος του τα ραντεβού της ατομικής αξιολόγησης της Α2 φάσης και ήθελε σήμερα να προχωρήσει την διαδικασία, παρά την δηλωμένη απεργία-αποχή του συναδέλφου οι συνάδελφοι επέδειξαν αγωνιστική στάση και η αξιολόγηση σταμάτησε.


Ο διευθυντής του σχολείου προκλητικά παρά την παρέμβαση και  3 εκλεγμένων συνδικαλιστών επέμεινε στην αντισυναδελφική στάση και δήλωσε ότι θα προχωρήσει την διαδικασία (μάλιστα τον καλούμε να μελετήσει την διαδικασία καθώς πρώτο βήμα πριν την αξιολόγηση στην τάξη είναι η ανάρτηση  των προσόντων στην πλατφόρμα απ τον αξιολογούμενο).   


Καλούμε τους συναδέλφους διευθυντές των σχολείων να μην προχωρήσουν σε καμία διαδικασία, να συνταχθούν στις συλλογικές αποφάσεις του κλάδου, να συνταχθούν με την συντριπτική πλειοψηφία του κλάδου που κουρελιάζει τις αντιδραστικές αλλαγές, να δηλώσουν και οι ίδιοι την απεργία-αποχή.


Καλούμε την πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΛΜΕ να υπερασπιστεί μαχητικά τις ομόφωνες συλλογικές αποφάσεις του κλάδου, να καταγγείλει αντίστοιχα όλες τις περιπτώσεις αντισυναδελφικής στάσης διευθυντών. Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν, δεν χαϊδεύουμε κανέναν! Όλοι μαχητικά υπερασπιζόμαστε τον παιδαγωγικό μας ρόλο και την αξιοπρέπεια μας με το βλέμμα στραμμένο στις ανάγκες των παιδιών μας!


                                                                                                                              ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/2/2023


 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]