Αφιερωμένη στον Μωυσή Ελισάφ η εκδήλωση της Εταιρείας Παθολογίας Βορειοδυτικής Ελλάδος

           


    «Επιστημονική Συνάντηση - Συζήτηση Περιστατικών»                 

1 & 2 Μαρτίου 2024

Την ετήσια επιστημονική εκδήλωση διοργανώνει η Εταιρεία Παθολογίας Βορειοδυτικής Ελλάδος, στις 1 & 2 Μαρτίου 2024 στο ξενοδοχείο the Lake στα Ιωάννινα με τη συνεργασία των Α’ & Β' Παθολογικών Κλινικών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Η Ε.Π.ΒΔ.Ε., ιδρύθηκε το 2008 και ήδη αποτελεί καταξιωμένο επιστημονικό φορέα, που συμβάλλει αποφασιστικά στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των Ελλήνων ιατρών, αναφορικά με τις σύγχρονες εξελίξεις στην ειδικότητα της Εσωτερικής Παθολογίας. 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει δομηθεί αποκλειστικά με παρουσίαση κλινικών περιπτώσεων. Στόχος είναι να αναλυθούν διεξοδικά η διαγνωστική προσπέλαση και η σύγχρονη θεραπευτική αντιμετώπιση συχνών παθήσεων που διαχειρίζονται οι παθολόγοι στην καθημερινή κλινική πράξη. 

Η εκδήλωση θα έχει σαφή φροντιστηριακό χαρακτήρα και απευθύνεται ιδιαίτερα σε ιατρούς που υπηρετούν στον ιδιωτικό τομέα, στην πρωτοβάθμια περίθαλψη και σε νοσοκομεία της περιφέρειας.

Η Εναρκτήρια Ομιλία αφιερωμένη στη μνήμη του Μ. Ελισάφ έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή, 1 Μαρτίου και ώρα 20.30 με ομιλητή τον καθηγητή Ρευματολογίας Α. Δρόσο και τίτλο: «Αυτοάνοσες δερματικές εκδηλώσεις μετά τη χρήση βιολογικών θεραπειών».

Η παρακολούθηση των εργασιών πιστοποιείται με 14 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) σύμφωνα με τα κριτήρια της UEMS – EACCME.

Εγγραφές Δωρεάν: https://www.conferre.tv/internal-medicine2024

Ιστοσελίδα: https://www.internal-medicine.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100091747282495


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]