ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Ένα μαρτάκι για τη Φλόγα Ιωαννίνων!



Την Κυριακή, 11 Φεβρουάριου 2024, εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Παιδικού Καρκίνου (15 Φεβρουάριου), οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σταυρακίου, συμμετείχαν σε μικρό σεμινάριο «Κατασκευής μαρτακίων με την τεχνική μακραμέ (θεωρητικό και πρακτικό μέρος)» στο Πνευματικό Κέντρο Σταυρακίου. Τα μαρτάκια που δημιουργήθηκαν, προσφέρθηκαν στην Φλόγα Ιωαννίνων - Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Μία δράση τόσο διαφορετική και τόσο μοναδική. Μία δράση που έβγαλε στην επιφάνεια τόσο ξεχωριστά συναισθήματα σε όλους τους συμμετέχοντες μικρούς και μεγάλους. Μία δράση που ήθελε να συνδυάσει την «προσφορά στον συνάνθρωπο» και τη «προσπάθεια διατήρησης των εθίμων του τόπου μας». Μία δράση για το Σταυράκι που προσέλκυσε παιδιά και ενήλικες και απέδειξε ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι και το σημαντικότερο ότι υπάρχουν παιδιά με ενσυναίσθηση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τις δεκάδες συνανθρώπων μας, που αφιέρωσαν όλο το απόγευμα της Κυριακής τους για έναν τόσο ιερό σκοπό και με πολλή αγάπη προσφέραν ένα μαρτάκι στην Φλόγα Ιωαννίνων.


Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι με τις αγορές και τις δωρεές μας, βοηθάμε την Φλόγα Ιωαννίνων, έναν Σύλλογο με πολύτιμο έργο για καλύτερη Ιατρική και την ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών με καρκίνο και στήριξη των οικογενειών τους.


Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα!



Σας ευχαριστούμε θερμά!

Με εκτίμηση,

Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σταυρακίου - Ιωαννίνων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]