ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Νέα εξέλιξη για τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τους αγρότες

 


Νεότερη ενημέρωση 19:41 
Αμέσως μετά τις δηλώσεις Βορίδη κυβερνητικές πηγές διευκρινίζουν πως η συνάντηση του πρωθυπουργού με εκπροσώπους των αγροτών θα γίνει  ή τη Δευτέρα το απόγευμα ή την Τρίτη το πρωί ,επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης γυρίζει τη Δευτέρα από το Βελιγράδι .Το πρόγραμμα θα οριστικοποιηθεί αύριο .



«Προϋπόθεση του διαλόγου με τους αγρότες είναι οι ανοιχτοί δρόμοι. Το ποτήρι είναι μισογεμάτο, όλοι θέλουμε να βρούμε λύσεις» τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ σχετικά με τις αγροτικές κινητοποιήσεις.


Ο κ. Βορίδης είπε ακόμα ότι δεν θα γίνει τη Δευτέρα η συνάντηση των αγροτών με τον Πρωθυπουργό, καθώς πρέπει να προσδιοριστεί η σύνθεση της αντιπροσωπείας και «να ωριμάσουμε αυτά που σκεφτόμαστε για τους αγρότες».


«Από από πλευράς κυβέρνησης θέλουμε να ωριμάσουν αυτά που σκεφτόμαστε για τη συνάντηση και το τι θέλουμε να συζητήσουμε με τους αγρότες», πρόσθεσε ο Μάκης Βορίδης, τονίζοντας ακόμα ότι ορισμένα από τα αιτήματα των αγροτών δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν και το γνωρίζουν και οι ίδιοι, όπως οι αποζημιώσεις στο 100%.

πηγή zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]