Απάντηση στην ερώτηση σχετικά με την χρηματοδότηση αναβάθμισης Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του ΠΓΝΙ


   «Απάντηση στην ερώτηση σχετικά με την χρηματοδότηση αναβάθμισης Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων (ΠΓΝΙ) »



Απάντηση προς τον βουλευτή  Ιωαννίνων και υπεύθυνο του Κ.Τ.Ε. Υγείας ΠΑΣΟΚ-Κιν. Αλλαγής κο Ιωάννη Τσίμαρη για την χρηματοδότηση αναβάθμισης του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων ( ΠΓΝΙ) απέστειλε ο Υπουργός Υγείας κος Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην απάντηση  αναφέρεται ότι αρχικά η ένταξη του έργου επέκταση ‘’ΤΕΠ του Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων’’ προϋπολογισμού 1.700.000,00 (άνευ Φ.Π.Α.), με κωδικό ένταξης MIS 5161172 , ήταν πρόταση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων (ΠΓΝΙ) κατόπιν σχετικής αλληλογραφίας από τον Μάιο 2022.

Σε συνέχεια σχετικής αλληλογραφίας και σε απάντηση του υπ' αρ. πρωτ. 52528/21-08- 2023 εγγράφου της Διοίκησης της 6ης Υ.Πε. Πελοποννήσου, Ιονίων νήσων, Ηπείρου & Δυτ. Ελλάδος, με το οποίο ερωτήθηκε και πάλι το Νοσοκομείο εάν είναι σύμφωνο για την περαιτέρω ωρίμανση του παραπάνω έργου, με τον συγκεκριμένο προϋπολογισμό, το ΠΓΝΙ απάντησε με το υπ' αρ. 22350/21-09-2023 έγγραφό του, υποβάλλοντας νέα πρόταση, με προϋπολογισμό 11.506.231,76 € (συμπ. ΦΠΑ) .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]