Ιωάννινα:"Κρατήρες" στο οδόστρωμα...κόλαση η ζωή των οδηγών [παρέμβαση αναγνώστη ]


 
Πριν από λίγο καιρό   λάβαμε μήνυμα συνοδευόμενο από σχετικές φωτογραφίες που  αποτύπωναν  την τραγική κατάσταση του οδοστρώματος στην  λόγω Φίλιππα Γιώτη  στα Καρδαμίτσια .

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τα γρήγορα αντανακλαστικά της Δημοτικής Αρχής αφού όπως μας ενημέρωσαν κάτοικοι οι λακκούβες κλείστηκαν .

 Δυστυχώς όμως φαίνεται  πως το πρόβλημα στα Καρδαμίτσια έχει μεγάλη έκταση .Σήμερα λάβαμε και άλλες εικόνες χειρότερες από τις προηγούμενες.

Οπως εξηγούν στο μήνυμά τους οι αναγνώστες από την εν λόγω περιοχή από το ύψος της Φίλιππα Γιώτη προς Δροσιά ο δρόμος   είναι γεμάτος παγίδες για τους οδηγούς .Στην προσπάθειά τους δε να αποφύγουν τις λακκούβες που έχουν μετατραπεί ...σε μικρούς "κρατήρες"  αναγκάζονται να κινούνται   στην άκρη του δρόμου με αποτέλεσμα αριστερά και δεξιά να φθείρεται επικίνδυνα   το οδόστρωμα και να  δημιουργούνται χαντάκια .Και μιλάμε για δρόμο  που εξυπηρετεί τους κατοίκους που θέλουν να παρακάμψουν την περιφερειακή οδό  , στην κατάσταση όμως που βρίσκεται   ο δρόμος αυτός εδώ και πολύ καιρό στο τέλος θα  είναι αδύνατον να χρησιμοποιείται .

Δεν λείπουν φυσικά  και περιστατικά   που οδηγοί έχουν υποστεί ζημιά και έχει κληθεί η Τροχαία για την καταγραφή του συμβάντος .

Σε αυτή την περιοχή απαιτείται να πέσει νέος  ασφαλτοτάπητας καθώς τα μπαλώματα πολύ εύκολα θα ανοίξουν και οι όποιες λακκούβες κλειστούν θα εμφανιστούν και πάλι   κάνοντας την καθημερινότητα των  οδηγών ανυπόφορη ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]