Στη Βουλή ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πήγασος

 


Στην Αθήνα βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Φεβρουαρίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πήγασος Ιωαννίνων με πολυπληθή αποστολή, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης στη Βουλή των Ελλήνων υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κωνσταντίνου Τασούλα, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για τη δυνατότητα που μας έδωσε και χορευτικής παράστασης στην εκδήλωση κοπής πίτας της Αδελφότητας Μανωλιασσιτών Αθηνών με το τμήμα παραδοσιακών χορών στην αίθουσα δεξιώσεων Ίριδα στο Χαϊδάρι, το διοικητικό συμβούλιο της οποίας επίσης  ευχαριστούμε για την πρόσκληση. 

Τα μέλη μας είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους της Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτήριο, Εντευκτήριο, Βιβλιοθήκη κ.λ.π.) και να ξεναγηθούν από τους Αστυνομικούς της φρουράς του Προεδρικού Μεγάρου κ.κ.Σπύρο Κωσταρά, με καταγωγή από το Κρυφοβό Δωδώνης και  Μαρία Καμπούρογλου. Μικρό δείγμα της ευγνωμοσύνης μας για την επίσκεψη, η επίδοση ευχαριστήριας πλακέτας στον Πρόεδρο της Βουλής από το Σύλλογό μας.


Στο περιθώριο των δράσεων τα μέλη μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Μόνη Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στη Λυκόβρυση Αττικής, να παρακολουθήσουν θεατρική παράσταση, αλλά και να απολαύσουν την παρέλαση της Προεδρικής φρουράς που γίνεται την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα. 

Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τα μέλη και τους φίλους μας για την αθρόα συμμετοχή στην εκδρομή μας και επιφυλασσόμαστε για ακόμη καλύτερες και περισσότερες δράσεις και εκδηλώσεις.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]