ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Θεσπρωτία-Εγνατία Οδός :εκτροπή οχήματος εντός της σήραγγας Βασιλικού |Διακοπή κυκλοφορίας

νεότερη ενημέρωση 18.37

-Δυστυχώς  η οδηγός του ΙΧΕ οχήματος που εξετράπη σήμερα το μεσημέρι εντός της σήραγγας Βασιλικού στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς  Ηγουμενίτσα υπέκυψε στα τραύματα της .
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο 

Σήμερα (13-02-2024) το μεσημέρι στην Εγνατία Οδό εντός της σήραγγας Βασιλικού, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 68χρονη ημεδαπή, εκτράπηκε της πορείας του και προσέκρουσε σε κράσπεδο της σήραγγας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της. 

Η οδηγός διακομίστηκε αρχικά στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας και ακολούθως στο Γ.Ν. Φιλιατών, όπου και κατέληξε.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.  


νεότερη ενημέρωση 14:43 
Έχει δοθεί στην κυκλοφορία η μία λωρίδα εντός της σήραγγας Βασιλικού
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην  Εγνατία οδό  στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηγουμενίτσα  ,όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται  , η οδηγός IXE οχήματος έχασε τον έλεγχο  , εξετράπη της πορείας της εντός της σήραγγας Βασιλικού  και προσέκρουσε στο κράσπεδο και στο τοίχωμα .
Στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα της ΠΥ Ηγουμενίτσας με 7 πυροσβέστες που απεγκλώβισαν την οδηγό η οποία παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν φέρει σοβαρά τραύματα .
Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία  καθώς και όχημα του αυτοκινητόδρομου.Η κυκλοφορία  προς Ηγουμενίτσα έχει διακοπεί μέχρι την απομάκρυνση του οχήματος από το  εσωτερικό της σήραγγας.Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από το αρμόδιο τμήμα Τροχαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]