ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Ιωάννινα:Αφήγηση και αναπαράσταση του παραδοσιακού παραμυθιού "Το χρυσό κουτί".


 Η ομάδα τέχνης Αφηγηματικός Νους (Α.Ν.) διοργανώνει το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και ώρα 17:30-20:30 την αφήγηση και αναπαράσταση ενός αστείου (φαινομενικά) παραδοσιακού παραμυθιού "Το χρυσό κουτί".

Περπατώντας στα μονοπάτια των Συστημικών Αναπαραστάσεων μύθων και παραμυθιών θα πάρουμε ρόλους και θα βιώσουμε την ψυχική διεργασία μέσα από τα σύμβολα και τις μορφές που μας δίνουν τα παραμύθια.

Για λεπτομέρειες και δήλωση συμμετοχής απευθυνθείτε, παρακαλώ, στη Βάσω - 6932601213

Συντονίστρια: Καλλιόπη Άνθη

Χώρος: Ιωάννινα, ΚΕΠΑΒΙ αίθουσα 222

Τηλέφωνο δηλώσεων συμμετοχής: 6932601213 (Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος, απαιτείται κράτηση).


Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Η Καλλιόπη Άνθη είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας και γεννήθηκε στην Πράγα από Έλληνες γονείς. Έχει σπουδές στην Ειδική Αγωγή σε επίπεδο Msc και είναι απόφοιτος του Ελληνικού Ινστιτούτου Συστημικής Αναπαράστασης. Έχει εργαστεί από διαφορετικές θέσεις με παιδιά και εφήβους με ειδικές ανάγκες για πάνω από 17 χρόνια. Από το 2002 είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας και ασχολείται επαγγελματικά με την αναπαράσταση ανθρώπινων συστημάτων και με μεθόδους μείωσης  συναισθηματικού στρες στοχεύοντας στην επανασύνδεση των  ατόμων με τις πηγές της δύναμης και της δημιουργικότητάς τους. Από το 2008 ξεκίνησε να συντονίζει αναπαραστάσεις παραμυθιών και μύθων ως μέσο αυτογνωσίας και βαθύτερης κατανόησης τόσο προσωπικών όσο και συλλογικών θεμάτων. Οι αναπαραστάσεις αυτές πραγματοποιούνται σε ομάδες ενηλίκων και προσφέρουν πλούσιες βιωματικές εμπειρίες. Φέτος κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο «Η Απάντηση του Μαγικού καθρέφτη», ένα δοκίμιο που αποκαλύπτει τα μυστικά δώδεκα γνωστών παραμυθιών και δίνει εργαλεία σε γονείς, δασκάλους και θεραπευτές για πρακτική εφαρμογή της γνώσης που αναδύθηκε.


Στο χώρο θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του βιβλίου ‘Η απάντηση του Μαγικού Καθρέφτη’, για όσους ενδιαφέρονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]