Πανελλήνιο πρωτάθλημα TAE KWON-DO ITF| 5 Χρυσά και 2 Ασημένια μετάλλια για τον γιαννιώτικο Αθλητικό Σύλλογος "Πρωτέας"

 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAE KWON-DO ITF

ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2024



Ο γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος Πρωτέας Ιωαννίνων με 5 Χρυσά και 2 Ασημένια μετάλλια κατέλαβε την 3η θέση στη γενική κατάταξη συλλόγων στην κατηγορία Ανδρών - Γυναικών για το 2024. Τέσσερις αθλητές του Α.Σ. Πρωτέα Ιωαννίνων πήραν το εισιτήριο να συμμετέχουν με την Εθνική μας Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2024 στην  πόλη Κόπερ της Σλοβενίας από της 15 έως 21 Απριλίου 2024.

   Στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε από της 16 έως και 18 Φεβρουαρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών- Γυναικών για το 2024 . Ένα τριήμερο όπου Αθλητικοί Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρών σε αυτό το πρωτάθλημα με τους πρωταθλητές τους. Ένα τριήμερο γεμάτο με έντονο συναγωνισμό αλλά και μεγάλη συμμετοχή αθλητών. 

   Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ( Λαμπρίδη 4 τηλ: 6945262661 ) έδωσε ακόμη μία φορά το παρόν με 9 αθλητές και αθλήτριες.


   Ο Αθλητικός Σύλλογος της Πόλης μας, που τα τελευταία 20 χρόνια είναι από τους κορυφαίους στην Ελλάδα, με πολλές επιτυχίες τόσο σε Πανελλήνιο και Πανευρωπαϊκό όσο και σε Παγκόσμιο επίπεδο, για ακόμη μια χρονιά δικαίωσε το χαρακτηρισμό ως « ο Σύλλογος των Πρωταθλητών » της Πόλης μας, κατακτώντας με τους γιαννιώτες αθλητές την 3η θέση στη γενική κατάταξη των συλλόγων στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών για το 2024.

   Οι Αθλητές του Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ κατέκτησαν  5 Χρυσά και 2 Ασημένια Μετάλλια, πιο αναλυτικά:



ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ 


Παπαδιώτη Αικατερίνη με 2 χρυσά μετάλλια στην κατηγορία Γυναικών, σε τεχνικές 2    

                                          Νταν και στις μάχες έως 62 κιλά

Ντούκα Αικατερίνη Στην κατηγορία Γυναικών, Χρύσό στις μάχες έως %& κιλά και 

                                   Ασημένιο στις Ειδικές τεχνικές.

Θωμά Ευανθία-Μαρία Στην κατηγορία Νεανίδων Χρυσό μετάλλιο στις Τεχνικές 1 

                                        Ντάν.


ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ 


Ντάκουλας Γεώργιος Στην κατηγορία Ανδρών ασημένιο μετάλλιο στις Τεχνικές 2 Dan 

                                     ανδρών

Πολύ καλή εμφάνιση και για τους υπόλοιπους αθλητές μας, που στις λεπτομέρειες έμειναν μακριά από την κατάκτηση ενός ακόμη μεταλλίου. Φοβερός για ακόμη μία φορά ο Κασαγιάννης Μιχάλης (πρωταθλητής Ευρώπης 2023 στη κατηγορία Εφήβων) που φέτος αγωνίστηκε στην κατηγορία ανδρών έως 78 κιλά, αλλά και ο αθλητής Θωμάς Σπυρίδων και οι αθλήτριες Τσιομίδη Μαρία και η Χριστίνα Αναστασίου-Τάτση που έδειξαν ότι είναι θέμα χρόνου η μεγάλη διάκριση. 



   Για ακόμη ένα Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο γιαννιώτικος αθλητικός σύλλογος         “ Πρωτέας Ιωαννίνων ” θα έχει συμμετοχή με αθλητές του στην Εθνική ομάδα. Είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς τον σύλλογό σου, την Πόλη σου αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα. 

   Ο Προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μας δήλωσε σχετικά με το Πρωτάθλημα και τις επιτυχίες του Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. « Δώσαμε το παρών και σε αυτή τη διοργάνωση με 9 αθλητές/τριες και δικαιωθήκαμε για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε καθημερινά στο Σύλλογό μας. Δεν είναι εύκολο να είσαι σε αυτό το επίπεδο συνεχώς για πολλά χρόνια. Απαιτεί σκληρή δουλειά και πολλές θυσίες τόσο προσωπικές όσο και σε επίπεδο Συλλόγου. Έτσι οι συμμετοχή μας σε κάθε αθλητική δραστηριότητα ( φιλικοί αγώνες, προετοιμασία κτλ.) για να βρίσκετε ο Σύλλογός μας σε αυτό το επίπεδο γίνετε όλο και πιο δύσκολη. 

Φέτος αρκετοί από τους πρωταθλητές μας μπήκανε για πρώτη φορά στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών και τα καταφέρανε περίφημα κατακτώντας τις κατηγορίες τους.  

Για ακόμη μια χρονιά τα καταφέραμε να είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο παρά τα προβλήματα των τραυματισμών που ταλαιπωρούσαν τους περισσότερους κορυφαίους αθλητές του συλλόγου κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Καταφέραμε και φέτος να έχουμε 4 γιαννιώτες αθλητές στην Εθνική Ομάδα και να μας εκπροσωπήσουν και σε αυτό το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όπως κάθε χρονιά. Εύχομαι στους αθλητές μας καλή προετοιμασία, μακριά από τραυματισμούς και είμαι σίγουρος ότι θα διακριθούνε και σε αυτό το Πανευρωπαϊκό.


   Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές μας, που ακόμη και τραυματισμένοι καταφέρανε να διακριθούν και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς των αθλητών μας που είναι πάντα δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια να γίνουμε και να είμαστε οι καλύτεροι».   

Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων . Ο Σύλλογος των Πρωταθλητών .

Λαμπρίδη : 4     τηλ: 6945262661 

www.acproteas.gr                

 www.facebook.com/A.C.Proteas Ioanninon


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]