1ος Δρόμος Μνήμης Τεμπών 3/3/2024 ||Παρών και ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων




Ο «1ος Δρόμος Μνήμης», δεν αποτελεί έναν ακόμη αγώνα δρόμου, όπως οι εκατοντάδες αγώνες που διοργανώνονται σε όλη την επικράτεια. Είναι όπως σημειώνεται και στον τίτλο, δρόμος για να τιμήσουμε την μνήμη των 57 ψυχών που τόσο άδικα χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, την 28η Φεβρουαρίου του 2023.

Δεν υπάρχουν επομένως πρωτιές, δεν υπάρχουν κατηγορίες βραβεύσεων, δεν υπάρχουν μετάλλια, δεν υπάρχει χρονομέτρηση, δεν υπάρχει όριο τερματισμού, δεν υπάρχουν όρια αποκλεισμού, δεν υπάρχουν αψίδες εκκίνησης και τερματισμού, δεν υπάρχει μουσική.



Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9 το πρωί από τους συγγενείς των θυμάτων και αντί για τη γνώριμη αθλητική αψίδα, στον συγκεκριμένο αγώνα η “αψίδα” θα οριοθετείται από μαύρες σημαίες δεξιά και αριστερά, οι οποίες θα αναγράφουν “1ος Δρόμος Μνήμης”.

Ακολούθως, θα τελεστεί τρισάγιο, ενώ θα δοθούν σε όλους λουλούδια και κεριά στην μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας.


Ο σύλλογός Δρομέων Ιωαννίνων  θα εκπροσωπηθεί απ' την Βασιλική Τσούνη και την Έφη Τζήμα στον αγώνα και την Έλενα Λάππα σε ρόλο support για πολλοστή φορά πράγμα τ' οποίο γνωρίζει καλύτερα απ' όλους μας φυσικά.


Σκοπός όλων μας είναι να καθιερωθεί ο ***Δρόμος Μνήμης Τεμπών*** προκειμένου να μην ξεχάσει κανείς την εθνική τραγωδία με το φοβερό σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της 28 Φεβρουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]