ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Ιωάννινα:Επιμορφωτικό σεμινάριο επαγγελματικής ανάπτυξης νηπιαγωγών Ν.Ιωαννίνων/Τετάρτη 27 Μαρτίου

 


Κλειστά θα παραμείνουν τα νηπιαγωγεία όλου του Νομού Ιωαννίνων την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 λόγω του Επιμορφωτικού Σεμιναρίου Επαγγελματικής Ανάπτυξης των εκπαιδευτικών που διοργανώνει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων μέσω της Συμβούλου Εκπαίδευσης Νηπιαγωγών ΠΕ 60 κ. Τάλλου Κωνσταντίνας σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στο επιμορφωτικό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Νηπιαγωγών και ώρες 8:15-14:00 θα συζητηθούν καινοτόμα ζητήματα που αφορούν το σύγχρονο νηπιαγωγείο και σχετίζονται με τις παρακάτω θεματικές:

1. STEM/Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση 

2. Η αξιολόγηση του μαθητή στο νηπιαγωγείο 

3. Θέματα Διοίκησης στο νηπιαγωγείο

4. Ψυχοκινητική Αγωγή και νήπια 

5. Η σχολική διαμεσολάβηση και πώς μπορεί να επιτευχθεί στο νηπιαγω-γείο 

6. Ευάλωτες κοινωνικές ομάδες στο νηπιαγωγείο

7. Διαχείριση κρίσεων και συγκρουσιακών καταστάσεων στο νηπιαγωγείο

Εισηγητές και ομιλητές θα είναι η καθηγήτρια και μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Πλακίτση Αικατερίνη, ο Προέδρος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών κ. Ζάραγκας Χαρίλαος, οι καθηγητές του τμήματος κ. Κούτρας Βασίλειος, κ. Θάνος Θεόδωρος και κ. Σοφού Ευστρατία, η αναπληρώτρια καθηγήτρια κ. Στεργίου Αμαρυλλίς, η κ. Κολοκούρη Ελένη, Ε.ΔΙ.Π. στο Παιδαγωγικό τμήμα Νηπιαγωγών Ιωαννίνων και η Διευθύντρια της Διεύθυνσης ΠΕ Ιωαννίνων κ. Γιαννακού Μαρία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]