Ηγουμενίτσα:Προσωρινά κρατούμενοι ο αστυνομικός και ο αλλοδαπός για τη μεταφορά μεγάλης ποσότητας κάνναβης

 


Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο  αλλοδαπός αλβανικής υπηκοότητας και ο ένας από τους δύο αστυνομικούς  που συνελήφθησαν πριν από λίγες μέρες μετά από καταδίωξη   για μεταφορά με  υπηρεσιακό όχημα   ποσότητας κάνναβης πάνω από 100 kg .

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (καταβολή χρηματικής εγγύησης 8.000  ευρώ,απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα)αφέθηκε ο άλλος αστυνομικός που δεν βρισκόταν στο υπηρεσιακό όχημα .Κατά την απολογία του αρνήθηκε την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση .

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ,ο Αλβανός που επέβαινε στο  υπηρεσιακό όχημα μαζί με τον αστυνομικό που επίσης προφυλακίστηκε  ισχυρίστηκε πως και στο παρελθόν είχε συνεργαστεί μαζί του  παρέχοντας πληροφορίες   και πίστευε όπως είπε πως   την περασμένη Παρασκευή συμμετείχε σε  νόμιμη αστυνομική επιχείρηση .

Ο   αστυνομικός που κρίθηκε προφυλακιστέος αποδέχθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε χρήστης ναρκωτικών .Ισχυρίστηκε πως  προέβη στη μεταφορά της μεγάλης ποσότητας κάνναβης την περασμένη Παρασκευή ως αντάλλαγμα των ουσιών που  έπαιρνε.

ΑΠΕ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]