Ανεξάρτητη Δημ.Πρωτοπορία:Η πρόταση Γκόντα για τη στήριξη στον Φρέντι Μπελέρη και το ψήφισμα για τα ομόφυλα ζευγάρια

 


Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της παράταξης κ. Γκόντας υπέβαλε πρόταση έκδοσης ψηφίσματος καταδίκης της γείτονας χώρας για την απαράδεκτη, παράνομη και κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με την δίωξη του νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένου Δημάρχου Χιμάρας Φρέντι Μπελέρη που βρίσκεται φυλακισμένος από τον περασμένο Μάιο. 

Η παράνομη φυλάκιση του Έλληνα Βορειοηπειρώτη και η παράνομη στέρησή του να αναλάβει τα καθήκοντά του ως νόμιμα εκλεγμένου Δημάρχου, δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορη την πρωτεύουσα της Ηπείρου, όταν μάλιστα υποκρύπτει την παράνομη καταπάτηση περιουσιών Ελλήνων της Μειονότητας. 

Η στάση του Δημάρχου κ. Μπέγκα ότι αναμένει να συζητήσει με το Υπουργείο Εξωτερικών, προκειμένου να τεθεί το θέμα στο Δημοτικό μας Συμβούλιο, καθώς επίσης ότι το θέμα αφορά ένα πρόσωπο, επιεικώς χαρακτηρίζεται εκτός κάθε έννοιας λογικής. Το θέμα αυτό αφορά όλο τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό και προεχόντως την χώρα μας και την ιστορική μας πόλη, η οποία έχει χρέος να σταθεί δίπλα στον Φρέντι Μπελέρη. 

* * *

Επίσης, κατά την ίδια συνεδρίαση, συζητήθηκε η πρόταση του κ. Γκόντα για έκδοση ψηφίσματος κατά της θεσμοθέτησης του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου και ιδίως η θεσμοθέτηση μέσω άλλης χώρας της τεκνοθεσίας μέσω παρένθετης μητέρας, από άτομα του ιδίου φύλου, που εργαλειοποιεί και ευτελίζει την γυναίκα. 

Όπως δήλωσε ο κ. Γκόντας ο νόμος αυτός δυναμιτίζει το θεμέλιο της Ελληνικής Κοινωνίας που δεν είναι άλλο από τον θεσμό της οικογένειας και τις χριστιανικές μας παραδόσεις. Και όλα αυτά με την επίκληση, δήθεν, της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ωστόσο, με την ίδια ψευδεπίγραφη επίκληση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θα μπορούσε να θεσμοθετηθεί και η πολυγαμία που είναι ανεκτή και επιτρεπτή σε άλλα κράτη. Εν κατακλείδι, ο νόμος αυτός πλήττει καίρια τις αξίες και τις παραδόσεις της Ελληνικής Κοινωνίας. Δυστυχώς, η παραπάνω πρόταση κατά πλειοψηφία δεν έγινε αποδεκτή από το Σώμα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]