ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Ιωάννινα:Με τον αραμπά...

 




Τι θα γίνει με το μικρό παρκάκι στην αρχή της Νιάρχου; Η εικόνα είναι αποκαρδιωτική. Μοιάζει ο Δήμος να μην μπορεί να διαχειριστεί απλά καθημερινά θέματα κι ας ολοκληρωθεί το έργο της Νιάρχου που έχει αλλάξει το σκηνικό. 





  


Ασυντήρητα παγκάκια και τραπέζια του πινγκ πονγκ, το περίπτερο που δεν λειτουργεί σωστή χωματερή, η παιδική χαρά επικίνδυνη, το ξύλινο κάγκελο σπασμένο, φρεάτια ανοιχτά. Το πολύπαθο παρκάκι, που έχασε αρκετή από την επιφάνειά του με την κατασκευή του δρόμου (θυμίζουμε ότι είναι εκείνο όπου είχαν ξηλωθεί οι πλάκες για να  τοποθετηθεί… γκαζόν) είχε και ένα ωραίο ψηλό κάγκελο που έκτοτε αγνοείται.





Αν αυτό είναι αστικό παρκάκι και μάλιστα σε καίριο σημείο από όπου περνούν όλοι οι επισκέπτες της πόλης, τότε αλίμονό μας, δεν έχουμε τίποτε να περιμένουμε από τους ιθύνοντες πέρα από δηλώσεις και μεγάλα λόγια. Θα αλλάξει άραγε κάτι προς το καλύτερο στην καθημερινότητα των δημοτών;





Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και στην απέναντι πλευρά του δρόμου όπου τα πεζοδρόμια δεν διαθέτουν κολωνάκια, με αποτέλεσμα να παρκάρουν πάνω τους τα αυτοκίνητα ενώ η στάση του αστικού είναι μέσα στο σκουπιδαριό.





Όλα μοιάζουν αφημένα στην τύχη τους από μια Δημοτική Αρχή που υποτίθεται ότι περίμενε πώς και πώς να αποδείξει ότι κακώς την πρώτη φορά οι δημότες την έστειλαν στην αντιπολίτευση. Ίδωμεν...




Ενδεικτικά:  









Σκεπτόμενοι πολίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]