ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Καταγγελία στην ΟΝΝΕΔ και στη ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Ιωαννίνων


 Καταγγελία στην ΟΝΝΕΔ και στη ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Ιωαννίνων 

Αν η Κυβέρνηση δε μαζέψει τώρα τα μαντρόσκυλά της και δεν αποσύρει το νομοσχέδιο, το Φοιτητικό  Κίνημα θα τους σαρώσει!!! 

Για ακόμα μια φορά, η κυβερνητική νεολαία ΟΝΝΕΔ και η παράταξή της στα ΑΕΙ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ξεπέρασαν  κάθε όριο με την προχθεσινή τους ενέργεια στην προσπάθεια διεξαγωγής Γενικής Συνέλευσης του  Φοιτητικού Συλλόγου Σ.Ε.Υ. Βέβαια, αυτή τη φορά όπως όλοι και όλες βιώσαμε και είδαμε δεν έμειναν  μόνο στους τραμπουκισμούς, αλλά έχοντας μαζί τους σιδερολοστούς επιδίωξαν να επιτεθούν σε φοιτητές  και φοιτήτριες που ήθελαν να καλεστεί άμεσα εξ αναβολής Γενική Συνέλευση, φέρνοντας στο σήμερα  εικόνες από τη δράση των ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ και των RANGERS.  

Η πρακτικές τους γνωστές... Αφού πρώτα συκοφάντησαν μέχρι αηδίας τις αποφάσεις των Γενικών  Συνελεύσεων ονοματίζοντάς τες «παράνομες», αφού φωτογράφιζαν συναδέλφισσες και συναδέλφους που  περιφρουρούσαν τις καταλήψεις των τμημάτων τους, αφού προχώρησαν σε καταγγελίες στην αστυνομία  και άνοιξαν την πόρτα των σχολών στα ΜΑΤ, τώρα έπιασαν τους λοστούς στα χέρια!  

Σαφώς, κάτι τέτοιο δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός, καθώς η Κυβέρνηση της ΝΔ έχει συγχιστεί τόσο πολύ με  την αντίσταση και τον ανυποχώρητο αγώνα του Φοιτητικού Κινήματος ενάντια στο ν/σχέδιο για την ίδρυση  ιδιωτικών Πανεπιστημίων, που ενώ έχει δοκιμάσει τα πάντα, πλέον επέλεξε να βγάλει από το  χρονοντούλαπο τους τραμπούκους- δολοφόνους με τα λοστάρια. Αφού δεν τρομοκράτησε με τις χαμένες  εξεταστικές, επέλεξε να τρομοκρατήσει με τα ενδεχόμενα ανοιγμένα κεφάλια. Κυβέρνηση και  παρατρεχάμενοι επιδιώκουν, ειδικά αυτήν την εβδομάδα που ψηφίζεται το νομοσχέδιο, να σπάσει το  κλίμα αγώνα.  

Είναι γελασμένοι! Η νεολαία δεν φοβάται!  

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, θα πλημμυρίσουν τους δρόμους της Αθήνας την Παρασκευή 8  Μάρτη. Οι Γενικές Συνελεύσεις θα πραγματοποιηθούν και όλες οι σχολές σε όλα τα Πανεπιστήμια θα  συνεχίσουν να τελούν υπό κατάληψη!  

Δίνουμε τη μάχη μέχρι το τέλος να αποσυρθεί οποιαδήποτε αναδιάρθρωση ή νομοσχέδιο διαλύσει τις  σχολές και τα πτυχία μας!  

ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ 

• Παίρνουμε αγωνιστικές αποφάσεις με καταλήψεις και διαδηλώσεις!  

• Προχωράμε σε Πανελλαδικό Συντονισμό με άλλους αγωνιζόμενους Φοιτητικούς Συλλόγους και  Εργατικά Σωματεία!  

• Να διαγραφούν ΤΩΡΑ οι τραμπούκοι της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ από τους καταλόγους των Φοιτητικών  Συλλόγων! Ούτε σπιθαμή γης στους τραμπούκους!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]