Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από την Τετάρτη με βροχές και πτώση της θερμκρασίας

 


Αλλάζει το σκηνικό του καιρού την Τετάρτη 17 Απριλίου και μετά την παρατεταμένη περίοδο ανομβρίας έρχονται βροχές ,όπως αναφέρει σε σχετικό post στο facebook ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου .

Παράλληλα αναμένεται να σημειωθεί αισθητή πτώση της θερμοκρασίας προς τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Αναλυτικά το post του κ.Αρναούτογλου :


"Περιοχές στη χώρα, οπου σύμφωνα με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία η πιθανότητα βροχής την ερχόμενη τετάρτη 17/4 είναι μεγαλύτερη! (διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση στον χάρτη παρακαλώ!) 

 Σε «τεντωμένο» σχοινί πολλές καλλιέργειες λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας - ξηρασίας και των πολύ υψηλών θερμοκρασιών! 

Σταδιακή και αρκετά αισθητή θα είναι όμως η πτώση της θερμοκρασίας προς τα μέσα της εβδομάδας στις περισσότερες περιοχές της χώρας! 

ΥΓ: Συγνώμη φίλες και φίλοι που χάθηκα τις τελευταίες ημέρες! Δεν επιτρέπεται να εμφανίζομαι πλέον στην τηλεόραση μιας και όπως έχετε μάθει αρκετοί πλέον από εσάς κατεβαίνω ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ,  απόφαση για την οποία θα επανέλθω σε άλλη ανάρτηση γιατί δεν θέλω να σας κουράζω. 

Ενα όμως θέλω να σας πω με σιγουριά και θέλω παρακαλώ να με πιστέψετε: Εγώ με τον καιρό δεν θα πάψω να ασχολούμαι και να σας ενημερώνω ούτε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αλλά και μετέπειτα, οπως κι αν εξελιχθούν τα πράγματα, γιατί ο καιρός είναι η ζωή μου αλλά κι εσείς να μη χάνετε τον...καιρό σας 😉

Αυριο θα προσπαθήσω να σας ενημερώσω για ότι νεότερο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]