ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Ιωάννινα:Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης 77χρονης Αμερικανίδας |Τραυματίστηκε ενώ έκανε πεζοπορία

 

νεότερη ενημέρωση 14:20 //16:29
 Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης της 77χρονης Αμερικανίδας που τραυματίστηκε μετά από πτώση σε απόκρημνο κατηφορικό σημείο ενώ πεζοπορούσε με ομοεθνή  της.
Πυροσβεστικοί υπάλληλοι από την Π.Υ Κόνιτσας εντόπισαν τη γυναίκα την έβαλαν σε φορείο και τη μεταφέρουν στη γέφυρα Κλειδωνιάς όπου  αναμένει το ασθενοφόρο .
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης της 77χρονης Αμερικανίδας που τραυματίστηκε μετά από πτώση σε απόκρημνο κατηφορικό σημείο ενώ πεζοπορούσε με ομοεθνή  της, στην περιοχή από τη γέφυρα Παπίγκου προς τη γέφυρα Κλειδωνιάς .
Πυροσβεστικοί υπάλληλοι από την Π.Υ Κόνιτσας εντόπισαν τη γυναίκα την έβαλαν σε φορείο και τη μεταφέρουν στη γέφυρα Κλειδωνιάς όπου  αναμένει το ασθενοφόρο   για να την παραλάβει και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Ιωάννινα .

Η επιχείρηση διάσωσης είχε αυξημένο βαθμό δυσκολίας καθότι το μονοπάτι ήταν εξαιρετικά δύσβατο ,στενό και δασώδες.Ωστόσο μετά από 3 περίπου ώρες οι πυροσβέστες κατόρθωσαν με τη χρήση ειδικού φορείου από την 5η ΕΜΑΚ να φέρουν εις πέρας την δύσκολη αποστολή .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Σε εξέλιξη   βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τη διάσωση  77χρονης Αμερικανίδας  η οποία τραυματίστηκε ύστερα από πτώση σε απόκρημνο κατηφορικό σημείο ενώ  έκανε πεζοπορία με ομοεθνή της στην περιοχή από τη γέφυρα Παπίγκου προς τη γέφυρα Κλειδωνιάς .

Η ηλικιωμένη φέρει τραύμα στο κεφάλι και στο μηρό ,ωστόσο σύμφωνα με τον οδηγό βουνού  που τους συνοδεύει μπορεί να περπατήσει .

Στην περιοχή μεταβαίνουν 4 άτομα από την Π.Υ Κόνιτσας ,ο υποδιοικητής Κόνιτσας , 3 άτομα από την 5ην ΕΜΑΚ   καθώς και ασθενοφόρο με γιατρό από το Κ.Υ της  ανωτέρω περιοχής .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]