Στους Παξούς ο Στέφανος Κασσελάκης |Τριήμερη περιοδεία από αύριο στην Ήπειρο [το πρόγραμμα]


 Τους Παξούς επισκέφθηκε σήμερα ο Στέφανος Κασελάκης συνοδευόμενος από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρο Αυλωνίτη.


Στο νησί έφτασε με το πλοίο της γραμμής και η υποδοχή από τους κατοίκους ήταν ιδιαίτερα θερμή.  Σε συνομιλίες που είχε μαζί τους άκουσε τα προβλήματα τους, ενώ τους εντυπωσίασε το γεγονός πως για την μετακίνηση του στο νησί δεν χρησιμοποίησε κάποιο ιδιωτικό σκάφος ή περιπολικό του Λιμενικού, όπως συνηθίζεται με τους αρχηγούς κομμάτων, αλλά το καράβι που κάνει το δρομολόγιο Κέρκυρα - Παξοί.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιχειρηματίες, με τουριστικούς παράγοντες, με παράγοντες της διοίκησης, αλλά και με πολλούς πολίτες.



Ο Στέφανος Κασσελάκης άκουσε από τους ανθρώπους των Παξών για τα προβλήματα που έχει το μικρό νησί, προβλήματα που έχουν να κάνουν με τις υποδομές, το οδικό δίκτυο και με ζητήματα σύνδεσης τόσο με την Κέρκυρα όσο και με την ηπειρωτική ακτή. Του είπαν ότι τον χειμώνα τα δρομολόγια τα οποία γίνονται είναι πλέον λίγα, δεν εξυπηρετούν τους κατοίκους και το νησί παραμένει ακόμα και για μέρες αποκλεισμένο. Οι επιχειρηματίες της περιοχής επεσήμαναν ότι εδώ και μερικούς μήνες δεν υπάρχει ούτε ένα υποκατάστημα τραπεζών στο νησί, κάτι το οποίο δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την εμπορική δραστηριότητα, καθώς επίσης και ζητήματα που συνδέονται με την ανάπτυξη των Παξών.



Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ακολούθησε δύο λιτανείες και δήλωσε εντυπωσιασμένος από την γραφικότητα των θρησκευτικών εκδηλώσεων μέσα σε ένα όμορφο παραδοσιακό τοπίο.


Τριήμερη περιοδεία στους νομούς της Ηπείρου ξεκινά από αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.


Αύριο, Τρίτη (7/5) θα επισκεφθεί την Θεσπρωτία και την Πρέβεζα. Την Τετάρτη (8/5) την Άρτα και τα Ιωάννινα, στα οποία και θα παραμείνει την Πέμπτη (9/5) συνεχίζοντας τις επαφές του.​

Πρόγραμμα περιοδείας του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, στη Θεσπρωτία

Την Τρίτη 7 Μαΐου 2024 ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ήπειρο, πρόκειται να επισκεφθεί το Νομό Θεσπρωτίας.

Το πρόγραμμα της επίσκεψής του έχει ως εξής:

11.00 Άφιξη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και μετάβαση στα έργα της Γ’ Φάσης του Λιμανιού.

11.30 – 13.00 Περιοδεία του Προέδρου στην παραλιακή οδό της πόλης (Εθνικής Αντίστασης) και συνάντηση με τους πολίτες στο Café Alegro (Εθνικής Αντίστασης 36) στην Ηγουμενίτσα.

13:15 Αναχώρηση για Λωρίδα Σαγιάδας, επίσκεψη σε μονάδα ιχθυοκαλλιεργειών και σύγχρονο συσκευαστήριο 

13:45 – 14:45 Συνάντηση με Δ.Σ ΠΑΝΕΜΜΙ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ) και ΠΟΑΥ (Περιοχή Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών), συζήτηση με εργαζόμενους στις μονάδες και περιήγηση στις εγκαταστάσεις 

15.00 Επίσκεψη στην πόλη της Παραμυθιάς.

Πρόγραμμα περιοδείας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, στην Άρτα


Την Άρτα θα επισκεφθεί το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ήπειρο.


Το πρόγραμμα της επίσκεψής του έχει ως εξής:


10:30-11:30: Συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με παραγωγικούς φορείς της περιοχής μας στο Επιμελητήριο Άρτας.


11:30-12:30: Συνάντηση με πολίτες στο Café Maxim, στην κεντρική πλατεία της Άρτας και περιοδεία στην κεντρική αγορά της πόλης, όπου ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με ιδιοκτήτες καταστημάτων και πολίτες και να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις για τα κύρια προβλήματα της καθημερινότητας και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την επίλυσή τους.


12:30-13:30: Ξενάγηση στο εμβληματικό Βυζαντινό Μνημείο της Παναγίας της Παρηγορήτισσας και συνάντηση με εκπροσώπους του συλλόγου εργαζομένων στην αρχαιολογία.


Στη συνέχεια, θα παρατεθεί γεύμα προς τιμήν του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πριν την αναχώρησή του για τα Ιωάννινα, επόμενο σταθμό της περιοδείας του στην Ήπειρο.



«Ο Στέφανος Κασσελάκης στο Νομό Ιωαννίνων, την Τετάρτη 8 και την Πέμπτη 9 Μαιου»

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης , στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ήπειρο θα βρεθεί από το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαιού στα Ιωάννινα, ερχόμενος από την Άρτα.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαίου ο Στέφανος Κασσελάκης θα συναντηθεί στο Δημαρχείο της πόλης των Ιωαννίνων με τον Δημάρχο κ.Θωμά Μπέγκα, ενώ στις 19.00 θα εγκαινιάσει το εκλογικό περίπτερο της Ν.Ε.Ιωαννίνων στη γωνία Μιχαήλ Αγγέλου και Μελανίδη.Εκεί ο Πρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης θα απευθυνθεί στα μέλη ,στους φίλους και στις φίλες του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.δίνοντας το εναρκτήριο λάκτισμα εν όψει των Ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Το πρωί της Πέμπτης , ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα αναχωρήσει για το Καλπάκι,όπου θα γίνει δεκτός από τον Δήμαρχο Πωγωνίου κ.Κώστα Καψάλη στο Στρατιωτικό Μουσείο Καλπακίου 1940-41 , ενώ ακολούθως θα ενημερωθεί για τα προβλήματα του ακριτικού Δήμου και θα συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής. Κατά την επιστροφή του στα Ιωάννινα ,ανταποκρινόμενος στην προσκληση του, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ.Ευθύμιο Χρυσοστόμου στο κτήριο του Επιμελητηρίου.

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης θα αναχωρήσει για την Αθήνα, ολοκληρωνοντας την τριήμερη περιοδεία του στην Ήπειρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]