ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Στην Άρτα ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης


 Στην Άρτα βρέθηκε την Τρίτη 14.05 ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και υπεύθυνος προγραμματικού σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς Γαβριήλ Σακελλαρίδης


Η προγραμματισμένη περιοδεία στην πόλη της Άρτας δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών .

Συναντήθηκε με τον Σύλλογο Φοροτεχνικών Άρτας-Φιλιππιάδας και άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς τους για την πορεία του κλάδου τους, καθώς και για την κατάσταση της χώρας .

Η ακρίβεια , οι άδικοι φόροι κυρίως προς τους μικρομεσαίους ,

η πράσινη αναπτυξη και η κλιματική αλλαγή ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης , η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ ωραίο κλίμα.

Ο Γαβριηλ Σακελλαριδης υποσχέθηκε στους εκπροσώπους του κλάδου ότι η Νέα Αριστερά θα είναι δίπλα τους και θα εντάξει πολλά από τα αιτήματά τους στο πρόγραμμά της.


Στη συνέχεια ο Γαβριηλ Σακελλαριδης έκανε δηλώσεις στο τηλεοπτικό τοπικό κανάλι, όπου τόνισε την σημασία των Ευρωεκλογών , την ανάγκη της εκπροσώπησης της Νέας Αριστεράς στην Ευρωβουλή , ως την μοναδική λύση για να μπει φρένο στην ακροδεξιά στροφή της Ευρώπης.


Απευθύνθηκε στους νέους λέγοντας ότι η συμμετοχή τους είναι αναγκαία γιατί αποφασίζουν για το μέλλον τους , και η ψήφος κάθε άλλο παρά χαλαρή είναι .


Ελάτε να ψηφίσετε και μετά κάνετε και το μπάνιο σας. Δεν είναι απαγορευτικό , τόνισε γελώντας .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]