ΚΚΕ: Πολιτική δραστηριότητα /Στα Γιάννενα αύριο ο Δημήτρης Κουτσούμπας


 Πλατύ πολιτικό άνοιγμα για την επιτυχία της μεγάλης συγκέντρωσης με το ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα αύριο Τρίτη στις 8:30 μ.μ. στα Γιάννενα, στο Άλσος, πραγματοποιούν οι κομματικές οργανώσεις του ΚΚΕ.

Κλιμάκια του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Τάσο Τόκα υποψήφιο ευρωβουλευτή του κόμματος συζήτησαν το Σάββατο το απόγευμα με κατοίκους στον Κατσικά, ενώ το πρωί της Κυριακής βρέθηκαν στο Πέραμα. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κάλεσε τους Γιαννιώτες με την ψήφο τους στο ΚΚΕ να στείλουν μήνυμα καταδίκης τόσο στην κυβέρνηση της ΝΔ, όσο και στα κόμματα της αντιπολίτευσης που ερίζουν μεταξύ τους για το ποιος είναι πιο ικανός διαχειριστής της αντιλαϊκής στρατηγικής της ΕΕ. Τέλος με αφορμή την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στην Βίτσα για την ένταξη του Δήμου Ζαγορίου στα μνημεία πολιτισμού της Unesco, σχολίασε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες δεν αποσκοπούν στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ευημερία των κατοίκων της περιοχής, αλλά στη θωράκιση της κερδοφορίας μιας χούφτας επιχειρηματικών ομίλων στον Τουρισμό. Η δημογραφική συρρίκνωση που καταγράφεται και στο Δήμο Ζαγορίου ανάμεσα στα άλλα και από το ξεκλήρισμα των βιοπαλαιστών αγροτοκτηνοτρόφων, είναι απόδειξη του αντιλαϊκού χαρακτήρα της πολιτικής τους, τόνισε.

Κλιμάκια του ΚΚΕ με επικεφαλής την Όλυ Τσουμάνη βρέθηκαν την Κυριακή το πρωί σε χωριά της δημοτικής ενότητας Παμβώτιδας, ενώ το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην Πρωτόπαπα με ομιλητή τον Νίκο Έξαρχο βουλευτή Ιωαννίνων του ΚΚΕ. Στη συγκέντρωση χαιρέτησε ο Τάσος Τόκας, ενώ παρευρέθηκε και ο Ρίζος Μαρούδας μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής και μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων της αγροτιάς. Είχε προηγηθεί σύσκεψη με αγροτοκτηνοτρόφους στο Καλπάκι όπου ο Ρίζος Μαρούδας τους κάλεσε με την ψήφο τους στο ΚΚΕ να στείλουν μήνυμα καταδίκης της ΚΑΠ όπως το έπραξαν μαζικά και στις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Σήμερα το πρωί κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Τασούλα υποψήφιο ευρωβουλευτή και πρόεδρο της Ομοσπονδίας Οικοδόμων επισκέφτηκαν το πτηνοσφαγείο της «Πίνδος» όπου συζήτησαν με τους εργαζόμενους για τις αντεργατικές κοινοτικές οδηγίες της ΕΕ και την ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ και εκεί που λαμβάνονται οι αντιλαϊκές αποφάσεις και εκεί που ανατρέπονται στους δρόμους, στον αγώνα. Η περιοδεία του Γιάννη Τασούλα συνεχίζεται σε εργοτάξια οδοποιίας και οικοδομές, ενώ το απόγευμα θα μιλήσει σε σύσκεψη της Κομματικής Οργάνωσης Πωγωνίου στον Παρακάλαμο στις 8:30 μ.μ.

Αντίστοιχα ο Τάσος Τόκας επισκέπτεται σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο «Χατζηκώστα», ενώ το απόγευμα θα βρεθεί στις 9:30 μ.μ. με τους εργαζόμενους της νυχτερινής βάρδιας στο εργοτάξιο καθαριότητας του δήμου Ιωαννιτών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]