ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Ιωάννινα:Θερμή ...."υποδοχή" στον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη από τους αστυνομικούς της Ηπείρου ....[βίντεο-φωτό]


-Η χώρα σε ανάπτυξη η Αστυνομία σε μνημόνια 

-Δεν αντέχουμε άλλη απαξίωση 

[βίντεο/φωτορεπορτάζ Χάρης Πετρίδης]
 Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων πραγματοποίησαν σήμερα στις 8:30 το πρωί οι αστυνομικοί της Ηπείρου έχοντας στο πλευρό τους συναδέλφους τους και από άλλες περιοχές με αφορμή την επίσκεψη του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη  στα Ιωάννινα .

Συγκεντρωμένοι στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου υποδέχθηκαν τον Υφυπουργό με  πανό ,μαύρες σημαίες και φωνάζοντας "βγείτε να δείτε που μας οδηγείτε "

Το "παρών" έδωσαν ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας  ,η βουλευτής Ιωαννίνων  της Νέας Αριστεράς Μερόπη Τζούφη και από την ΑΔΕΔΥ ο Χρήστος Γρίβας.






Οι αστυνομικοί με τη σημερινή κινητοποίησή τους  εκφράζουν την οργή και την αγανάκτησή τους καθώς καμία προεκλογική δέσμευση  της κυβέρνησης  δεν έχει υλοποιηθεί,  ενώ το  κερασάκι στην τούρτα είναι  η  τελευταία διαταγή  αναγκαστικών αποσπάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που  έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα  τόσο στους ίδιους όσο και στις οικογένειές τους .

Δεν υπάρχει όπως τονίζουν καμία μέριμνα  να ληφθούν υπόψη προβλήματα υγείας καθώς και το γεγονός ότι όλοι οι αστυνομικοί έχουν οικογένειες τις οποίες οφείλει η Διοίκηση να σέβεται και όχι να τις αναστατώνει .

Στις αναγκαστικές  δε αποσπάσεις ,όπως σημειώνουν οι αστυνομικοί της Ηπείρου δεν εξασφαλίζεται  η αξιοπρεπής διαβίωσή τους  αφού με το ευτελές ποσό των 30 ευρώ ως ημερήσια αποζημίωση διανυκτέρευσης αντιμετωπιζονται  ως πολίτες Β κατηγορίας .

Οι αστυνομικοί της Ηπείρου δηλώνουν αποφασισμένοι εκτός από τις κινητοποιήσεις τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο να προχωρήσουν και σε νομικές ενέργειες σε συννενόηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων(ΠΟΑΣΥ) τονίζοντας πως έτσι όπως διαμορφώνεται το σκηνικό στην υπηρεσία τους θα έχει επιπτώσεις και στην αστυνόμευση των τοπικών κοινωνιών . 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]