Πολιτιστικός Σύλλογος Πήγασος...Aπό τα Γιάννενα....στον επίγειο παράδεισο που προσπάθησε να αποκτήσει ο Ωνάσης ...

 


Αποβίβαση στο νησί Τριζόνια με τρία λεωφορεία έκανε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιωαννίνων "Πήγασος"  την Κυριακή 26 Μαΐου, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχής. 

Ένα μοναδικό ταξίδι σε έναν άγνωστο σε πολλούς επίγειο Παράδεισο στον Κορινθιακό κόλπο, στο νησί που προσπάθησε να αποκτήσει ο Έλληνας μεγιστάνας Ωνάσης, αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφερε κι έτσι δόθηκε η ευκαιρία να μπορούμε όλοι εμείς να το επισκεπτόμαστε.

Ένα ταξίδι που συνιστούμε ανεπιφύλακτα να πραγματοποιήσουν όλοι, γιατί αξίζει ως προορισμός, αλλά αξίζει κι ο φιλόξενος κόσμος των Τριζονιών, που με χαμόγελο, ευγένεια και προσιτές τιμές κρατούν τους επισκέπτες του νησιού ευχαριστημένους. 


Με σύμμαχο τον καλοκαιρινό καιρό, τα μέλη και οι φίλοι μας, που για μια φορά ακόμη εμπιστεύθηκαν τον ΠΗΓΑΣΟ για το ταξίδι τους και τους ευχαριστούμε πολύ γι'αυτό, περιηγήθηκαν στο νησί, είδαν τις μοναχικές και μοναδικές παραλίες με τα πεντακάθαρα νερά, κολύμπησαν, επισκέφθηκαν τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου εκεί που σκάει το κύμα, έφαγαν πεντανόστιμα και πολύ οικονομικά εδέσματα της θάλασσας και στην επιστροφή μας πραγματοποιήθηκε στάση την όμορφη Ναύπακτο, στο κάστρο της πόλης και στο λιμάνι. 


Και σε άλλα με υγεία, με τα φτερά του Πήγασου, που έχουν ως κινητήρια δύναμη την αγάπη και την εμπιστοσύνη των φίλων και μελών, που μας τιμά και ανεβάζει τον πήχη ακόμη ψηλότερα για καλύτερες και ποιοτικότερες δράσεις.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]