ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Tο Πασοκ για τα 35 χρόνια λειτουργίας του ΠΓΝΙ :"Συνεχίζει να λειτουργεί ....γιατί το θέλουν οι εργαζόμενοι "

 



Τα 35 χρόνια λειτουργίας του συμπλήρωσε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ένα Νοσοκομείο που ιδρύθηκε και εγκαινιάστηκε από την  κυβέρνηση του  ΠΑΣΟΚ.

Στέκεται αγέρωχο στο χρόνο και προσφέρει υπηρεσίες υγείας όχι μόνο στην περιοχή μας αλλά και σε ολόκληρη τη Β. Δυτική Ελλάδα. Ο ιδρυτής των Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων σε όλη την Ελλάδα και στα Ιωάννινα,  Ανδρέας Παπανδρέου άφησε με μελανά γράμματα γραμμένο ότι η υγεία είναι πολύτιμο αγαθό και έτσι πρέπει να προσφέρεται.

Το Νοσοκομείο συνεχίζει να λειτουργεί γιατί το θέλουν οι εργαζόμενοι όλων των υπηρεσιών και ειδικοτήτων, αυτοί που κατά την διάρκεια  της πανδημίας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αψηφώντας τις δυσκολίες.

Πέρασαν χρόνια και σταδιακά άρχισε να αποδυναμώνεται, να έχει τεράστιες ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό,  με αποτέλεσμα να καταγράφεται σήμερα μια ταλαιπωρία στους ζητούντες υπηρεσίες υγείας.

Για μας στο ΠΑΣΟΚ, υπάρχει μια παρακαταθήκη που άφησε ο   Ανδρέας Παπανδρέου ,να στηρίξουμε το Δημόσιο χαρακτήρα των υπηρεσιών Υγείας σε Πανελλαδικό  και Ευρωπαϊκό επίπεδο.    



                                Ν.Ε ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]