Ιωάννινα:Με μεγάλη επιτυχία το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιευτικής & Γυναικολογίας!

 


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιευτικής & Γυναικολογίας, το οποίο διοργανώθηκε από την Ελληνική Μαιευτική και Γυναικολογική Εταιρεία (ΕΜΓΕ) από τις 13 έως τις 16 Ιουνίου στα Ιωάννινα. Το συνέδριο αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την επιστημονική κοινότητα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας 934 συμμετοχές και εγγραφές από επαγγελματίες υγείας, ερευνητές και ακαδημαϊκούς από όλη τη χώρα.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου ήταν εξαιρετικά πλούσιο και ποικίλο, περιλαμβάνοντας:

153 ανακοινώσεις που παρουσίασαν τα πιο πρόσφατα ερευνητικά δεδομένα και κλινικές πρακτικές στον τομέα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας.

268 e-posters, προσφέροντας πλατφόρμα για την παρουσίαση και εκτενή επιστημονική συζήτηση πολλών σημαντικών επιστημονικών εργασιών.

19 συνεδρίες με ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και ζωηρές συζητήσεις.

31 τραπέζια ομιλιών με την συμμετοχή κορυφαίων ειδικών του χώρου δίνοντας τη δυνατότητα για εις βάθος ανάλυση και ανταλλαγή απόψεων σε επιλεγμένα θέματα.

2 τραπέζια workshop, παρέχοντας πρακτική εκπαίδευση σε εξειδικευμένα θέματα.

3 συνεδρίες Video, που προσέφεραν οπτικοακουστική εμπειρία και πρακτική γνώση.

10 δορυφορικές διαλέξεις από διακεκριμένους επιστήμονες, προσφέροντας νέες προοπτικές και καινοτόμες λύσεις στον τομέα Μαιευτικής και Γυναικολογίας.

Το συνέδριο υπήρξε ένας σημαντικός σταθμός για την επιστημονική κοινότητα, παρέχοντας τη δυνατότητα για δικτύωση, ανταλλαγή γνώσεων και συνεργασία μεταξύ των επαγγελματιών υγείας στη Μαιευτική και Γυναικολογία. Η οργανωτική επιτροπή εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες, τους ομιλητές και τους υποστηρικτές για τη συμβολή τους στην επιτυχία αυτού του σημαντικού επιστημονικού γεγονότος.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου εξελέγη νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας ο Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Μηνάς Πασχόπουλος. Η εκλογή του κ. Πασχόπουλου αποτελεί σημαντική προσθήκη στο ΔΣ και αναμένεται να συνεισφέρει ουσιαστικά στην προώθηση των στόχων και των δράσεων της Εταιρείας.

Η μεγάλη συμμετοχή και το υψηλό επίπεδο των παρουσιάσεων και των συζητήσεων ανέδειξαν τη σημασία του συνεδρίου για την προώθηση της επιστημονικής γνώσης και την ενίσχυση της επαγγελματικής συνεργασίας στον τομέα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας.

Το συνέδριο έκλεισε με την υπόσχεση για ακόμη πιο δυναμική συνέχεια στο μέλλον, προκειμένου να συνεχίσει να αποτελεί έναν σημαντικό θεσμό για την επιστημονική κοινότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]