Σημαντική επιτυχία για τους αστυνομικούς στα Γιάννενα ....η σύλληψη 48χρονου Αλβανού καταζητούμενου ...Βίασε ,βασάνισε και σκότωσε 20χρονη ιερόδουλη στην Ιταλία το 1999


 Σημαντική επιτυχία για τους αστυνομικούς  της  Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων    ,οι   οποίοι συνέλαβαν χθες το απόγευμα στα Γιάννενα  48χρονο   Αλβανό  καταζητούμενο   από τις ιταλικές αρχές  για το  φόνο ιερόδουλης το 1999.

Ο 48χρονος από την Αυλώνα ,είχε συλληφθεί και  στην Αλβανία τον Ιούλιο του 2018 ,σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ.

Η δολοφονία της   20χρονης ιερόδουλης στην Ιταλία  είχε λάβει χώρα  στις 9 Δεκεμβρίου 1999.

Πρωτόδικα ο 48χρονος που συνελήφθη στα Γιάννενα ,είχε καταδικαστεί σε 23 έτη φυλάκιση και σε Β βαθμό μειώθηκε η ποινή στα 12 έτη .

Παραμένει άγνωστο πώς  κυκλοφορούσε ελεύθερος ,με τις ιταλικές αρχές να  εκδίδουν  νέο  ένταλμα σύλληψης το 2021 ,το οποίο και εκκρεμούσε μέχρι τη σύλληψή του από αστυνομικούς στα Ιωάννινα .

Τη νεαρή γυναίκα την απήγαγαν   3 άτομα το βράδυ της 9ης Δεκεμβρίου 1999  σε περιοχή της Ιταλίας  έξω από ένα βενζινάδικο και στη  συνέχεια τη βίασαν ,τη βασάνισαν και την έπνιξαν σε παρακείμενο ποτάμι .Το  άψυχο κορμί της βρέθηκε   στις 20 του  Φλεβάρη το 2000.

Η άγρια αυτή δολοφονία είχε αναστατώσει τότε πολύ την περιοχή που έγινε το έγκλημα λόγω της σκληρότητας των δραστών που   θέλησαν έτσι να γίνουν   αποδεκτοί από τη Μαφία στην  Πιατσέντσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]