Ιωάννινα:4 άτομα στο νοσοκομείο μετά από εκτροπή οχήματος στα διόδια Τερόβου [φωτό]


 νεότερη ενημέρωση 18:14 :Σχετικά με το τροχαίο ατύχημα που έγινε σήμερα νωρίς το απόγευμα στην Ιόνια Οδό μόλις λίγα   μόλις μέτρα από τα διόδια Τερόβου ,στο όχημα όπως είναι ήδη γνωστό επέβαιναν 4 άτομα .
Ειδικότερα , ένας πατέρας  με το γιο του και δύο φίλους του γιου του .Ολοι τους διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χατζηκώστα  στα Γιάννενα και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες φέρουν ελαφρά τραύματα .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ηταν λίγο μετά τις 15:00 όταν οδηγός ΙΧΕ οχήματος που κινούνταν στην Ιόνια Οδό λίγα μόλις μέτρα πριν τα διόδια Τερόβου εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στο τσιμεντένιο διαχωριστικό στηθαίο.

Στο 179,6 χλμ του αυτοκινητόδρομου ,στο σημείο που έγινε το ατύχημα ,έσπευσαν 5 οχήματα της Π.Υ με 11 πυροσβέστες ,η Τροχαία και όχημα της Ιόνιας Οδού .

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν συνολικά 4 άτομα που παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Χατζηκώστα .

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος διερευνώνται από το τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων .







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]