Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το 6χρονο παιδάκι που πνίγηκε στη θάλασσα /Έφυγε κρυφά από τη μαμά του για να πάει για μπάνιο

   


Συγκλονισμένη όλη η Ελλάδα με τον θάνατο του 6χρονου Νικόλα   που έχασε τη ζωή του σήμερα σε παραλία της Κρήτης .Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24του Creta24 ο μικρός Νικόλας, που βρισκόταν με την μητέρα του στο σπίτι τους, το οποίο βρίσκεται μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από την παραλία, ήθελε να πάει για κολύμπι. 


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του αρνήθηκε, όμως ο μικρός διέφυγε της προσοχής της και βρέθηκε στην παραλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η θάλασσα ήταν κυματώδης και πιθανότατα το μικρό αγόρι παρασύρθηκε από κάποιο δυνατό κύμα. 

Δυστυχώς  λίγα λεπτά αργότερα ο μικρός Νικόλας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το νερό.


Στην ανακοίνωσή του για το τραγικό συμβάν το Λιμενικό αναφέρει 

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Καλών Λιμένων ότι ένα 6χρονο αγόρι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από το λιμάνι Άρβης Δήμου Βιάννου Ηρακλείου. Το αγόρι, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Βιάννου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από τον Λιμενικό Σταθμό Καλών Λιμένων, συνελήφθη η μητέρα του ανήλικου για παράβαση του άρθρου 302 του Π.Κ. (Ανθρωποκτονία εξ΄ αμελείας από παράλειψη), ενώ αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα. Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]