Τέσσερις συνάνθρωποί μας έχασαν τις ζωή τους χθες ενώ κολυμπούσαν...Ανάμεσά τους και ένας 86χρονος στη Θεσπρωτία


Τέσσερεις άνθρωποι χάθηκαν χθες  ενώ κολυμπούσαν ...

Ανάμεσά τους και ένας 86χρονος στη Θεσπρωτία. 


Αναλυτικά  όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό :

-Τις πρωινές ώρες  χθες , ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ηγουμενίτσας ότι ένας 86χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία Πλαταριάς Θεσπρωτίας. Στον 86χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων περιστατικών Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.


-Τις απογευματινές ώρες χθες  , ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Χερσονήσου ότι ένας 47χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή του λιμένα Χερσονήσου. Στον 47χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ¨ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ-ΠΑΝΑΝΕΙΟ¨, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.




-Τις απογευματινές ώρες χθες , ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Χανίων ότι ένας 57χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία ¨ΠΥΡΓΟΣ ΨΗΛΟΝΕΡΟΥ¨ του Δήμου Πλατανιά Χανίων. Ο 57χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κρήτης.


-Τις μεσημβρινές ώρες χθες , ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Βόλου ότι ένας 87χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία ¨ΣΟΥΤΡΑΛΙ¨ της Αγριάς Βόλου. Στον 87χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]