ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Βαρύ το κλίμα για τον Κικίλια - Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι το βίντεο με τους αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος

 


Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media εμφανίζει τον Βασίλη Κικίλια να συμπεριφέρεται απαξιωτικά στους αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος

Εξοργισμένος με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, φαίνεται να είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν αυτό το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, που εμφανίζει τον Κικίλια να συμπεριφέρεται απαξιωτικά στους αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος. Αν δεν είχαμε μπροστά μας ένα ομολογουμένως δύσκολο καλοκαίρι, η πιθανότητα να έφευγε μετά τις ευρωεκλογές από το Πολιτικής Προστασίας θα ήταν πολύ μεγάλη. Η λογική, όμως, λέει ότι είναι δύσκολο να διώξεις τον πολιτικό επικεφαλής για τις φωτιές στην καρδιά του καλοκαιριού.


Πάντως, αυτό που διαπιστώνεται είναι ότι με εξαίρεση τη χθεσινή ανάρτησή του, ο Κικίλιας δεν έχει ιδρώσει και πολύ την κομματική φανέλα στον δρόμο προς τις ευρωεκλογές. Ωστόσο, πρόκειται για μια απουσία που μπορεί να δικαιολογηθεί, αφού ως εθνικά υπεύθυνος θα ήταν ολέθριο λάθος να αφήσει την προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου και να πιάσει τη μάχη του σταυρού.

Τι αναφέρει το "Big Mouth"

– Αν εξακολουθούν να πιάνουν τα εκπεμπόμενα από το Μαξίμου κύματα οι κεραίες μου, καταλαβαίνω ότι πλέον ο πρόεδρος Μητσοτάκης είναι εξοργισμένος με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν αυτό το video που κυκλοφόρησε στα social media, που εμφανίζει τον ψηλό να συμπεριφέρεται απαξιωτικά στους αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος. Αν δεν είχαμε μπροστά μας ένα ομολογουμένως δύσκολο καλοκαίρι, εκτιμώ ότι μετά τις ευρωεκλογές ο υπουργός Βασίλης θα πήγαινε στο σπίτι του. Η λογική, όμως, λέει ότι είναι δύσκολο να «φας» τον πολιτικό επικεφαλής για τις φωτιές στην καρδιά του καλοκαιριού. Κάτι που δεν είναι και τόσο δύσκολο να συμβεί εκεί, προς τα τέλη Αυγούστου και λίγο πριν από τη ΔΕΘ. Με την ευκαιρία, να σας πω ότι επειδή παρακολουθώ από διαχρονικό ενδιαφέρον τον Κικίλια, διαπιστώνω ότι, με εξαίρεση τη χθεσινή ανάρτησή του, δεν έχει ιδρώσει και πολύ την κομματική φανέλα στον δρόμο προς τις ευρωεκλογές. Κατανοώ, όμως, την απουσία του, αφού ως εθνικά υπεύθυνος θα ήταν ολέθριο λάθος να αφήσει τον γάμο (που είναι η προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου) και να πάει για πουρνάρια (που είναι η προετοιμασία των ευρωεκλογών).

πηγή parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]