Απορίες ....δημότη του Δήμου Δωδώνης .....


 Το παραπάνω έγγραφο έλαβε δημότης του Δήμου Δωδώνης που επικοινώνησε με το epirus-tv-news.gr προκειμένου να  μοιραστεί μαζί μας κάποιες απορίες ....

Οπως μας είπε όταν έλαβε το εν λόγω έγγραφο αρχικά πρσοπάθησε να βγάλει άκρη για το  τι ακριβώς   ήταν αυτό που είχε στα χέρια του ,αφού δεν έφερε άλλες πληροφορίες παρά μόνο  ένα IBAN για την πληρωμή του ΤΑΠ ."Δεν το λες και επίσημο έγγραφο Δημοσίου " μας είπε χαρακτηριστικά .
Στη συνέχεια θυμήθηκε πως ο σχετικός νόμος είχε ψηφιστεί περί το 2021 και αφορούσε στην καταβολή ΤΑΠ για κτίσματα άνευ ηλεκτροδότησης.
Διαβάζοντας προσεκτικά το έγγραφο αντιλήφθηκε πως παρά το γεγονός ότι ο Δήμος για άγνωστο λόγο ,θα έπρεπε να είχε στείλει το έγγραφο αυτό ώστε να πληρωθεί το ΤΑΠ από τότε που ψηφίστηκε ο σχετικός νόμος ,καθυστέρησε κάποια χρόνια  ,και επιβάλει και προσαυξήσεις .
"Για ποιο λόγο άραγε ;Καθυστέρησε ο δημότης και ο κάθε δημότης να πληρώσει το ΤΑΠ ;Οχι.Ο Δήμος άργησε να το στείλει .Και  καλά στην δική μου περίπτωση το ποσό είναι μικρό ,σε κάποιον άλλον όμως που το ποσό είναι πολύ μεγαλύτερο ,αναρωτιέμαι γιατί θα πρέπει να "φουσκώσει" κι άλλο  το ποσό που θα κληθεί να πληρώσει;"ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημότης ενώ δεν παρέλειψε να αναρωτηθεί ...για το κατά πόσο υπάρχει αντιπολίτευση στον Δήμο Δωδώνης ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]