Ιωάννινα: Το ΠΕΑΚΙ...για τη ζημιά στο κολυμβητήριο /Εργασίες αποκατάστασης

 


Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, ανακοινώνει τα εξής, αναφορικά με τη ζημιά που προέκυψε σε τμήμα της στέγης του Κολυμβητηρίου:

Η ζημιά σε τμήμα της στέγης έγινε αντιληπτή από υπαλλήλους του Κολυμβητηρίου το μεσημέρι της Τετάρτης. Αμέσως, η Επιτροπή Διοίκησης προχώρησε στη διακοπή λειτουργίας του Κολυμβητηρίου.

Σήμερα, Πέμπτη, διεξήχθησαν στο Κολυμβητήριο οι διαδικασίες για τους υποψηφίους των ΤΕΦΑΑ , στις διαδρομές 1 και 2 όπου δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Περίπου στη 1.00 το μεσημέρι ο τεχνικός για την επισκευή της βλάβης, ξεκίνησε τις εργασίες αποκατάστασης του πάνελ, ώστε να αντιμετωπιστεί το θέμα και να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος για όσους χρησιμοποιούν την μεγάλη πισίνα. 

Παράλληλα, η Επιτροπή Διοίκησης ενημερώνει πως και σήμερα, Πέμπτη, το Κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό, ενώ επίσης γίνεται γνωστό πως σε συνεργασία με την ΓΓΑ, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συντήρηση πολλών τμημάτων των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚΙ, μεταξύ των οποίων και το Κολυμβητήριο.


«Αντιλαμβανόμαστε ως Επιτροπή Διοίκησης, την αγανάκτηση του κόσμου και των αθλητών, για τη ζημιά που προκλήθηκε. Ως πρόεδρος της Επιτροπής, θέλω να ζητήσω συγνώμη για την ταλαιπωρία αθλητών και πολιτών. Ήδη, εδώ και αρκετό καιρό, καταβάλλονται προσπάθειες, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, για αποκατάσταση, συντήρηση και βελτίωση των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚΙ, μια προσπάθεια που θα συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση το επόμενο διάστημα», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, κ. Παναγιώτης Δαβής.

Τέλος, η Επιτροπή κάνει γνωστό, πως μόλις υπάρξει η διαβεβαίωση πως δεν διατρέχουν κίνδυνο όσοι χρησιμοποιούν την μεγάλη πισίνα, αυτή θα λειτουργήσει και πάλι και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]