Ιωάννινα:Μεγάλη η κινητοποίηση της Π.Υ για φωτιά στη Μυροδάφνη /Απειλήθηκαν σπίτια /Φωτιά από κεραυνό στο όρος Μιτσικέλι [φωτό]


   νεότερη ενημέρωση 19:16 Η φωτιά στο Μιτσικέλι οριοθετήθηκε. Δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης .Σύμφωνα με ενημέρωση από την Π.Υ κάηκε μικρή δασική έκταση.


Πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση εκδηλώθηκε στην Μυροδάφνη Ιωαννίνων. Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα, πολύ κοντά στον οικισμό και οι φλόγες απείλησαν τα σπίτια. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση με τέσσερα οχήματα, 12 πυροσβέστες και μια ομάδα της ΕΜΟΔΕ με επτά πυροσβέστες. Τις ενέργειες κατάσβεσης συντόνισε ο Αρχιπύραρχος κ. Τσιώπος Κωνσταντίνος.
                                                    στα ΒΔ του Μιτσεκελίου μεταβαίνουν οχήματα της Π.Υ 

  Σύμφωνα με ενημέρωση από την Π.Υ ,ταυτόχρονα με το περιστατικό στη Μυροδάφνη, φωτιά ξέσπασε και στο όρος Μιτσικέλι, σε δύσβατη περιοχή, πιθανόν από κεραυνό. Στο σημείο μετέβησαν: ο Διοικητής της 5ης ΕΜΟΔΕ με δύο ομάδες δασοκομάντος (15 πυροσβέστες), ο Διοικητής της 5ης ΕΜΑΚ κι ένα υδροφόρο όχημα.Τα πεζοπόρα τμήματα έχουν  προσεγγίσει στο σημείο και γίνονται ενέργειες κατάσβεσης .

στα ΒΔ του Μιτσεκελίου μεταβαίνουν οχήματα της Π.Υ 


(upd 17:29)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]