Σε αυτή την παραλία ....θα δεις τα σκάφη να αιωρούνται![βίντεο]

Σε αυτή την παραλία ....θα δεις τα σκάφη να αιωρούνται!
 

λόγος για την εκθαμβωτική Λάκκα, ένα πανέμορφο ψαροχώρι τοποθετούμενο στο βορειότερο τμήμα των Παξών, που αξίζει κανείς να επισκεφτεί σαν βρεθεί στο νησί. Μάλιστα, αποτελεί το δεύτερο από τα τρία χωριά που υπάρχουν στους Παξούς και μαζί με τον Λόγγο συμπληρώνει τον υπέροχο Γάιο, προσφέροντας όλα όσο εκείνος δεν διαθέτει.
Ο μικρός οικισμός της διαθέτει όλα εκείνα τα απαραίτητα που χρειάζεται ο επισκέπτης ώστε να περάσει μερικές ημέρες ξεγνοιασιάς και ηρεμίας, ατενίζοντας καθημερινά τόση ομορφιά, ώστε να μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά του με ανεξίτηλα χρώματα.
Μικρά πέτρινα σπιτάκια αραδιασμένα ανάμεσα σε στενά σοκάκια, παραδοσιακά ταβερνάκια με ιταλικές επιρροές, και μικρά ζεστά καφέ γύρω από το γραφικό λιμάνι αλλά και την πανέμορφη πλατεία με την εκκλησία της Υπαπαντής, η οποία χρονολογείται από το 1.600. Και όλα αυτά περιτριγυρισμένα από καταπράσινους λόφους, με το πράσινο των δέντρων να ανταμώνει αρμονικά με το υγρό γαλάζιο της θάλασσας, δημιουργώντας έναν πραγματικά μοναδικό συνδυασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]