Ιωάννινα:"Φτυστός ο Μακαρίτης" από την Καλλιτεχνική Σκηνή Ηπείρου ΣΥΝΘΕΣΗ

 


Την κωμωδία της Πένυς Φυλακτάκη «Φτυστός ο Μακαρίτης» θα παρουσιάσει φέτος το καλοκαίρι η Καλλιτεχνική Σκηνή Ηπείρου ΣΥΝΘΕΣΗ. Η παράσταση που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γιώργου Νάκου θα κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Φρόντζου το Σάββατο 13 Ιουλίου στις 21:30. 

Το «Φτυστός ο Μακαρίτης» είναι μια πανέξυπνη κωμωδία στην οποία συμμετέχουν δώδεκα ηθοποιοί της ΣΥΝΘΕΣΗ και η οποία είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια. 

Κληρονόμοι για κλάματα λοιπόν, σε καταστάσεις για γέλια! Το Σάββατο 13 Ιουλίου στις 21:30 στο θέατρο Φρόντζου από τη ΣΥΝΘΕΣΗ.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Κανονικό: 10,00 ευρώ

Μειωμένο: 8,00 ευρώ (Άνεργοι, ΑΜΕΑ, Άνω των 65, Φοιτητές, Μαθητές)

Προπώληση: 8,00 ευρώ 

Η προπώληση θα ξεκινήσει στις 1 Ιουλίου. 

Σημεία διάθεσης: Hotel ERMIS, Σίνα 2 και βιβλιοπωλείο Αναγνώστης, Πυρσινέλλα 11.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

Τα χρέη του Μιχάλη Μπεζενόγλου φθάνουν στο ταβάνι αλλά δεν φταίει αυτός.  Χρωστάει λόγω… κληρονομικότητας! Στο δικαστικό κλητήρα που καταφθάνει για να του κατάσχει τα πάντα και να τον συλλάβει, ο απελπισμένος οφειλέτης υποστηρίζει ότι η κατάρα να χρωστάει και να μην πληρώνει, να κρύβεται και να λέει ψέματα στοιχειώνει το όνομα των Μπεζενόγλου! 

Ξετυλίγεται έτσι η σπαρταριστή ιστορία της κατάρας του ονόματος που περνάει από γενιά σε γενιά. Από προπάππου σε παππού κι από πατέρα σε γιο. Μια κατάρα που ξεκινάει με μια γέννα στο χωριό, συνεχίζει με μια κηδεία στην πόλη και φτάνει μέχρι τα ιδιαίτερα διαμερίσματα του πρωθυπουργικού γραφείου για να καταλήξει στον καταχρεωμένο Μιχάλη του σήμερα, τελευταίο θύμα μιας παρεξηγημένης δυναστείας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]