Παράταση εγγραφών και επανεγγραφών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Αρταίων



Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών και νηπίων στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Αρταίων παρατείνεται μέχρι την 1η Ιουλίου 2024.


Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις για το σχολικό έτος 2024-2025, θα υποβάλλονται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά μέσω του διαδικτυακού τόπου https://polarta.intellisoft.gr/.

• Τα βρέφη θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει τους 15 μήνες (κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς).

• Τα προνήπια θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει τα δύο έτη και έξι μήνες (κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς) και μέχρι την εγγραφή τους στην δίχρονη υποχρεωτική προσχολική εκπαίδευση δηλ. παιδιά που έχουν ημερομηνία γέννησης από 01/01/2021 και μετά.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν ύστερα από αξιολόγηση και μοριοδότηση των αιτήσεων σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία των εγγραφών μέσω ΕΣΠΑ (VOUCHER)


Όλοι οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα πρέπει να προβούν και στην υποβολή αίτησης στην ΕΕΤΑΑ www.eetaa.gr για το ΕΣΠΑ, όταν ανακοινωθεί η έναρξη της διαδικασίας, ώστε να αποκτήσουν VOUCHER. Η εγγραφή παιδιών μέσω ΕΣΠΑ είναι δωρεάν.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Αρταίων δεν λειτουργούν τμήματα ένταξης και παράλληλης στήριξης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία απευθυνθείτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2681021000- 2681021006 στο e-mail: paidikoi@arta.gr και www.arta.gr/preschool/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]