Με έμφαση στην πρακτική άσκηση το Θεωρητικό & Κλινικό Φροντιστήριο “Mastering Hysteroscopy....στα Ιωάννινα

 



10-12 Ιουνίου 2024, Ιωάννινα


Σε πρότυπο σεμινάριο πρακτικής άσκησης και σε σημείο αναφοράς για την εκπαίδευση εξελίσσεται το Θεωρητικό και Κλινικό Φροντιστήριο «Mastering Hysteroscopy» από την Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων που διεξάγεται στα Ιωάννινα από τις 10 έως και τις 12 Ιουνίου, με επιστημονικά υπεύθυνο τον καθηγητή Μαιευτικής & Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κ. Μηνά Η. Πασχόπουλο. 


Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο εργαστήριο Ανατομίας του Τμήματος Ιατρικής και στο Εργαστήριο Ενδοσκόπησης της Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα, η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε προπλάσματα δίνοντας τη δυνατότητα στους ασκούμενους να εξοικειωθούν με τη τεχνολογία και τη διαδικασία και να αποκτήσουν εμπειρία στο χειρισμό, ώστε να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για τη δραστηριότητα τους στην κλινική πράξη.



Επιστήμονες από τα μεγαλύτερα δημόσια και ιδιωτικά νοσηλευτικά και πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας που έχουν διακριθεί στους τομείς της Υστεροσκόπησης και της Γυναικολογικής Υπερηχογραφίας, αλλά και διεθνώς αναγνωρισμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό ανέλαβαν την εκπαίδευση των νέων ιατρών. 



Οι εργασίες ξεκίνησαν τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Συνεδριακού Κέντρου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων «Κάρολος Παπούλιας» και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη, 12 Ιουνίου.


Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα : 

https://hysteroscopy-ioannina.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]