Waterboom Festival 2024 Powered by Coffee Lab: Τεράστια η προσέλευση στο πιο καυτό Σάββατο του καλοκαιριού!

 



 


Το Waterboom Festival 2024 Powered by Coffee Lab που διεξήχθη στις 22 Ιουνίου, έφερε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία στο ΟΑΚΑ, προσφέροντας μια αξέχαστη μέρα στους επισκέπτες. Το φεστιβάλ, που αποτελεί την κορυφαία νεανική εκδήλωση του καλοκαιριού, ξεπέρασε κάθε προσδοκία με εντυπωσιακές εμφανίσεις, δυναμικές δραστηριότητες και ατελείωτη διασκέδαση.


Το φεστιβάλ φιλοξένησε περισσότερους από 20 από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες, με αποκορύφωμα την εμφάνιση έκπληξη της Μαρίνας Σάττι, της φετινής εκπροσώπου μας στη Eurovision, η οποία ξεσήκωσε το κοινό με την εκρηκτική της παρουσία. Το line-up περιλάμβανε τους κορυφαίους Trappers, Pop Stars, Celebrities, Influencers και TikTokers της χώρας, προσφέροντας μοναδικές στιγμές στους θεατές.

Με την υποστήριξη των χορηγών: Coffee Lab, Mediterranean College, Λουξ, Taxi.gr, Red Bull, KIKO Milano, Allou! Fun Park, Chillbox, Orbit Gum, Δίρφυς, Tap, Ding App, Κωτσόβολος, ΣΑΕΚ Άλφα, Honda Motorcycles και Realme, το Waterboom Festival 2024 Powered by Coffee Lab αναδείχθηκε σε ένα από τα πιο επιτυχημένα γεγονότα του καλοκαιριού. Η προβολή του τηλεοπτικού spot από την Cosmote TV, ώς Μέγας χορηγός επικοινωνίας, προσέλκυσε ακόμα περισσότερους θεατές.



Το κοινό είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε περισσότερες από 10 κληρώσεις μεγάλης αξίας, κερδίζοντας 1 αυτοκίνητο, μηχανάκια, ταξίδια και υποτροφίες, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την αλληλεπίδραση και την συμμετοχή στο φεστιβάλ. Το Coffee Lab μαζί με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, έδωσαν σε 200 τυχερούς την χρυσή κάρτα Coffee Lab, ώστε να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους ρόφημα δωρεάν για 6 μήνες. Το Mediterranean College, ως Educational Partner της εκδήλωσης, κλήρωσε υποτροφία αξίας 40.000€ καθώς και ένα 3ήμερο ταξίδι στην Πάρο. H Λουξ, το μεγαλύτερο Ελληνικό brand αναψυκτικών, κλήρωσε 2 διαμονές 2 ατόμων, σε 5άστερο Ξενοδοχείο.


 


Η απήχηση του φεστιβάλ στα social media ήταν τεράστια, με πάνω από 20 εκατομμύρια views και interactions σε όλα τα social media και 200.000+ live views και 1.500.000+ likes στο TikTok Live.


Με την υποστήριξη 40+ χορηγών επικοινωνίας, το Waterboom Festival 2024 Powered by Coffee Lab διαδόθηκε ευρέως, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες και τους θεατές.


Το Waterboom Festival 2024 Powered by Coffee Lab κατάφερε να προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία, γεμάτη νερό, μουσική και ατελείωτη διασκέδαση. Οι διοργανωτές ήδη σχεδιάζουν την επόμενη εκδήλωση, υποσχόμενοι ακόμα πιο συναρπαστικές στιγμές και εκπλήξεις για το 2025.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]