Παρουσίαση των Εναλλακτικών Σεναρίων Χωρικής Ανάπτυξης του Δήμου Δωδώνης/Τετάρτη 10 Ιουλίου

 


O Δήμος Δωδώνης στο πλαίσιο της εκπόνησης του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Τ.Π.Σ.) του Δήμου, πραγματοποιεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου, στις 19:00 το απόγευμα, την παρουσίαση των Εναλλακτικών Σεναρίων Χωρικής Ανάπτυξης του Δήμου Δωδώνης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό κατάστημα (ταχ. διεύθυνση: Αγία Κυριακή Θεριακησίου). Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς και δημότες, όπως προσέλθουν για να εκφράσουν τις απόψεις και τις παρατηρήσεις τους.

Για λόγους ενημέρωσης, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου   συνημμένα έγγραφα που περιλαμβάνουν τις τρεις προτάσεις και τους σχετικούς χάρτες στο αρχείο με τίτλο "ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΕΣ.zip", τα οποία παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες και ανάλυση των προτεινόμενων σεναρίων ανάπτυξης.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τα οιαδήποτε σχόλια και παρατηρήσεις στην ακόλουθη διεύθυνση email : tps_dodonis@1239.syzefxis.gov.gr , τα οποία και θα ληφθούν υπόψη στην διαμόρφωση του τελικού σχεδίου.

Στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, παρακαλούμε να συμπεριληφθούν τα εξής:

Το όνομα και η ιδιότητά του ενδιαφερόμενου φορέα ή δημότη (π.χ. κάτοικος, επαγγελματίας, εκπρόσωπος οργανισμού).

Τα συγκεκριμένα σημεία ή θέματα που χρήζουν σχολιασμού.

Οποιεσδήποτε προτάσεις ή ιδέες που θεωρείτε χρήσιμες

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή και τη συμβολή στη βελτίωση του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Δωδώνης.

Δήμαρχος Δωδώνης

Χρήστος Ντακαλέτσης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]