«Όλα όσα Πρέπει να γνωρίζω για την Άνοια»/Τρίτη 16 Αυγούστου στο Μουσείο σύγχρονης Τέχνης, Θεόδωρος Παπαγιάννης

 


Με αφορμή τον  Σεπτέμβριο, που είναι ο Παγκόσμιος Μήνας για την Άνοια, το 14ο Συμπόσιο Γλυπτικής είναι αφιερωμένο στην άνοια και τη μείωση του στίγματος της νόσου. Προκειμένου να  μειωθεί το στίγμα μέσα από την σωστή ενημέρωση για την νόσο αλλά και την ευαισθητοποίηση της κοινότητας θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Ιωαννίνων της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης (Ε.Ψ.Ε.Π.) ενημερωτική ομιλία με θέμα «Όλα όσα Πρέπει να γνωρίζω για την Άνοια». 

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο σύγχρονης Τέχνης, Θεόδωρος Παπαγιάννης- Ελληνικό Ιωαννίνων, την Τρίτη 6 Αυγούστου και ώρα 20:30 με ομιλήτρια την Μυρτώ Κουτσονίδα, Νευροψυχολόγο PhDc και μέλος της Πολυκλαδικής Θεραπευτικής Ομάδας του Κέντρου Ημέρας. Επίσης μέλη της Ομάδας θα παρευρίσκονται στο χώρο για να απαντήσουν στις ερωτήσεις του κόσμου. 


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2651034200, στο email kenanoias_ioa@yahoo.com ή αυτοπροσώπως στη διεύθυνση Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 11, ΚΕΠΑΒΙ, γραφεία 122-123.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]