Δήμος Ιωαννιτών:Συμπληρωματικά στοιχεία για τα συμβάντα της 17ης Ιουλίου στο χώρο του εργοταξίου

 




Σήμερα 18 Ιουλίου 2024 από τον Αναπληρωτή προϊστάμενο της Διεύθυνσης Καθαριότητας στάλθηκε έγγραφο προς τον Γενικό Γραμματέα του δήμου Ιωαννιτών, τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και τη νομική υπηρεσία του δήμου με θέμα «Ενημερωτικό σημείωμα για τα τεκταινόμενα την 17-7-2024».

Σε αυτό σημειώνονται μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

«Θέλω να σας ενημερώσω τα εξής ως προς τις πράξεις που έγιναν την 17-7-2024

1. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων χωρίς ενημέρωση και άδεια από κανένα, κάλεσε τα κανάλια για φωτογραφίες, βίντεο και για συνέντευξη από την ίδια στον χώρο του εργοταξίου.

2. Παρότι η αστυνομία κλήθηκε από τον διευθυντή της Υπηρεσίας για την προστασία από άσκοπη και ανεξέλεγκτη προβολή εργαζομένων στο εργοτάξιο αυτό δεν αποφεύχθηκε.

3. Από την στιγμή που ο Δήμος όφειλε να προστατέψει τα Προσωπικά Δεδομένα των υπαλλήλων του (φωτογραφίες, βίντεο κλπ ) θα πρέπει η Νομική Υπηρεσία όπως προβεί σε αντίστοιχες ενέργειες.

4. Αντίγραφο συμβάντων διατίθεται από το Α.Τ. Ιωαννίνων.

6. Κλείνοντας, θέλω να τονίσω ότι η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων είναι υπέρ της τοποθέτησης Ηλεκτρονικής Κάρτας Ελέγχου εργαζομένων στο εργοτάξιο, το οποίο και δήλωσε στη σύσκεψη που έγινε την 16 – 07 – 2024 στο χώρο του Δημαρχείου Ιωαννιτών, παρότι η Πολιτική Ηγεσία του  Δήμου είχε επιφυλάξεις και ήθελε το θέμα να το βάλει σε διαβούλευση. Αυτό σε απάντηση ότι η Πρόεδρος μεριμνά για τους εργαζομένους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]