Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή το 1ο Φεστιβάλ Αθλητισμού στους Λογγάδες!

 


Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το 1ο Φεστιβάλ Αθλητισμού στους Λογγάδες βάζοντας τις βάσεις ώστε να αποτελέσει θεσμό για το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων και όχι μόνο.


Η πρωτοβουλία ανήκει στον νεοσύστατο Εκπολιτιστικό Σύλλογο Λογγάδων και αγκαλιάστηκε από τον Δήμο, Συλλόγους, φορείς και πολλούς εθελοντές που έβαλαν την δική τους σφραγίδα για επιτυχία.


Στο φεστιβάλ τον πρώτο λόγο είχε το παιχνίδι και ο αθλητισμός…


Οι διοργανωτές ευχαριστούν τον Δήμο Ιωαννιτών, τους εκπροσώπους κοινοτήτων του Δήμου μας και άλλων Δήμων, τους διακεκριμένους προπονητές και αθλητές που πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, τον ΑΓΣΙ & τον Α.Σ. Alphasports για την άψογη συνεργασία.




Επίσης τις υπηρεσίες του Δήμου, τη Δημοτική αστυνομία , τον Ερυθρό Σταυρό, τον εξαίρετο γιατρό Βασίλη Παπαπέτρο και τον Αντώνη Βαράκα που απαθανάτισε όλες τις στιγμές του φεστιβάλ.


Ευχαριστούν επίσης τους χορηγούς και απευθύνουν ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες, τους γονείς και τα παιδιά..



Η Πρόεδρος της Κοινότητας Ευαγγελία Λαδιά σημειώνει ότι έγινε μία μεγάλη προσπάθεια για δρώμενα που λείπουν από τα χωριά παρότι τα έχουν μεγάλη ανάγκη.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]