Αρτα: Σήμερα η δίκη για το αιματηρό επεισόδιο οπαδικής βίας στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων ,τον Απρίλη του 2023

νεότερη ενημέρωση 10:58 :Συγκροτήθηκε το δικαστήριο των ενόρκων και απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες από τον εισαγγελέα  στις οποίες οι κατηγορούμενοι ή οι συνήγοροί τους απάντησαν περιληπτικά .
Η   αποδεικτική διαδικασία θα   ξεκινήσει σε λίγη ώρα   με την εξέταση του πρώτου μάρτυρα .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Άρτας  ξεκίνησε   η εκδίκαση της υπόθεσης οπαδικής βίας που είχε λάβει χώρα στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων ,τον Απρίλιο του 2023 .
Εμφανής είναι η παρουσία της Αστυνομίας στον χώρο των δικαστηρίων  .

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ,12 άτομα που κατηγορούνται για συμμετοχή στο αιματηρό επεισόδιο που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό 4 ατόμων ,ένας από αυτούς πολύ σοβαρά .Ο    30χρονος  είχε νοσηλευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στη ΜΕΘ του ΠΓΝΙ  δίνοντας μάχη για  τη ζωή του .

Για τον συμβάν είχαν γίνει οκτώ συλλήψεις από την Αστυνομία   με την κατηγορία για συμπλοκή και παράβαση του νόμου για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό.

Υπενθυμίζεται ότι από τους 8 συλληφθέντες οι τέσσερις κατηγορούνται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις του νόμου περί όπλων  . Πέντε από τους κατηγορούμενους είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι   και είχαν οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού .

Η υπόθεση αυτή , πρωτοφανή  για τα δεδομένα των Ιωαννίνων ,είχε σοκάρει την τοπική κοινωνία .Η ακροαματική διαδικασία   αναμένεται να είναι πολυήμερη .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]