5ος Amvrakikos Run στην Αμφιλοχία/ Συμμετοχή και διακρίσεις για τον Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων

 


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 30 Ιουνίου, ο 5ος Amvrakikos Run στην Αμφιλοχία, σε μία εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή και με μεγάλη συμμετοχή δρομέων από ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα.


Στο agriniara.gr μίλησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Αμφιλοχίας, Κώστας Γαλάνης, ο οποίος δήλωσε σχετικά:


«Ο αγώνας είναι μια σειρά από δράσεις και εκδηλώσεις της αντιδημαρχίας πολιτισμού και αθλητισμού. Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια στην Αμφιλοχία. Ο δήμος μας βγάζει εξωστρέφεια. Από τον Γενάρη και μετά τρέχουν πάρα πολλές αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Ετοιμάζεται ένα έντονο καλοκαίρι σε όλο το δήμο. Σήμερα τρέξαμε για τον Αμβρακικό. Ευαισθητοποιούμε τους δημότες μας και προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις και να είμαστε πάντα κοντά σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συλλόγους και τους ανεξάρτητους δρομείς που έτρεξαν από τη Δυτική Ελλάδα και όχι μόνο».

Πάνω από 15 μέλη μας συμμετείχαν και στα 2 αγωνίσματα (5&10χλμ) όπου σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις.

Για τις επιδόσεις τους ξεχώρισαν:

5χλμ

1ος γεν κατ ο Σπύρος Παππάς(18:15)

3ος γεν κατ ο Μιχάλης Ράρρας (18:51)

10χλμ

10ος γεν και 2ος κατηγορίας 33-44 ο Σταμούλης Σταύρος(42:35)

Γιαννικος Γιώργος βραβεύθηκε ως ο μακροβιότερος αθλητής του αγώνα.

Συγχαίρουμε τα μέλη μας και όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα και τους ευχόμαστε πάντα νίκες,χαρές και όμορφες στιγμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]