Ο Μητσοτάκης διαγράφει τον Αυγενάκη για τη χειροδικία στο αεροδρόμιο


 Σύμφωνα με πηγές από τη ΝΔ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέπεμψε τον Λευτέρη Αυγενάκη στην επιτροπή δεοντολογίας της ΝΔ με αίτημα τη διαγραφή του. Μετά την προβλεπόμενη παροχή εξηγήσεων η επιτροπή θα επικυρώσει την ανωτέρω εισήγηση.


Μετά τη δημοσιοποίηση του επίμαχου βίντεο με το επεισόδιο που είχε ο Λ. Αυγενάκης στο αεροδρόμιο, ο πρωθυπουργός δέχθηκε εισηγήσεις για να προχωρήσει στη διαγραφή του γαλάζιου βουλευτή από την Κρήτη.

Τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την απόφασή του για διαγραφή του Λευτέρη Αυγενάκη αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο υπουργείο Υγείας.

Εξηγήσεις έδωσε σε Τασούλα και Καλαφάτη

Νωρίτερα ο βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης πήγε στο γραφείο του γραμματέα της ΚΟ, Σταύρο Καλαφάτη στη Βουλή προκειμένου να δώσει εξηγήσεις μετά το περιστατικό χειροδικίας στο αεροδρόμιο.


Ο κ. Αυγενάκης σύμφωνα με πληροφορίες έμεινε στο γραφείο του κ. Καλαφάτη για περίπου 15 λεπτά. Εκανε πλήρη ενημέρωση για το περιστατικό στο Ελ. Βενιζέλος και έδωσε εξηγήσεις. Στη συνέχεια έφυγε βιαστικά, χωρίς να κάνει δηλώσεις και πήγε στο γραφείο του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα. Εκεί έμεινε για περίπου 40 λεπτά και στη συνέχεια αποχώρησε.


Νωρίτερα ο Λευτέρης Αυγενάκης προχώρησε σε δήλωση με την οποία έδινε εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του απέναντι σε εργαζόμενο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην οποία αφού ζητά συγγνώμη «για την ένταση και την αναστάτωση» στη συνέχεια υποστηρίζει ότι «το περιστατικό παρέμεινε σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης μόνο».

πηγή iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]