Δήμος Νικολάου Σκουφά/ Άρτα : Ξυλοδαρμός πολίτη από αντιδήμαρχο και δημοτικό σύμβλουλο


 Στον ξυλοδαρμό πολίτη από από τον Αντιδήμαρχο και τον Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης "Όλοι μαζί μπορούμε " του κ. Παπασιώζιου αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η παράταξη  "Ενωτική πορεία ".Ο πολίτης κατέληξε στο νοσοκομείο επειδή όπως  αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της αντιπολίτευσης "  γιατί  τόλμησε να ζητήσει διευκρινήσεις για κάποιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε ."
"Τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν στην τοπική μας κοινωνία και ο κ. Παπασιώζιος οφείλει να προχωρήσει άμεσα στην αποπομπή τους.Είμαστε σίγουροι πως εάν δεν το πράξει ο ίδιος, (πολύ το φοβόμαστε), θα παρέμβει ο αρμόδιος Υπουργός για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους."καταλήγει η ανακοίνωση .

Η ανακοίνωση της Ενωτικής Πορείας 

Πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι Συνδημότης μας ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον Αντιδήμαρχο και τον Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης "Όλοι μαζί μπορούμε " του κ. Παπασιώζιου.


Όλοι μαζί μπόρεσαν, τα κατάφεραν και έστειλαν στο Νοσοκομείο έναν άτυχο Συνδημότη μας που τόλμησε να ζητήσει διευκρινήσεις για κάποιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε .


Οι νταήδες συνελήφθησαν με την διαδικασία του αυτοφώρου από την Αστυνομία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.


Θεωρούμε βέβαιη την παραίτησή τους τόσο από κάθε αξίωμα όσο και από την θέση τους στο Δημοτικού Σύμβουλου του Δήμου Νικολάου Σκουφά.


Τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν στην τοπική μας κοινωνία και ο κ. Παπασιώζιος οφείλει να προχωρήσει άμεσα στην αποπομπή τους.


Είμαστε σίγουροι πως εάν δεν το πράξει ο ίδιος, (πολύ το φοβόμαστε), θα παρέμβει ο αρμόδιος Υπουργός για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.


Ντροπή!


 


ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]